LEBRONOVO CARSTVO

Pogledajte 50 milijuna kuna vrijednu kuću NBA zvijezde

14.12.2010 u 10:29

Bionic
Reading

Jedna od najvećih zvijezda NBA lige, LeBron James, prije nekoliko mjeseci je nakon sedam godina provedenih u Cleveland Cavaliersima obukao dres Miami Heata, a zatim se bacio u trošak i kupio devet milijuna dolara vrijednu vilu u jednom od najelitnijih dijelova Miamija, South Beachu

LeBronova nova kuća prostire se na tri etaže, ima osam spavaćih soba s kupaonicama i sagrađena je ove godine, a gotovo iz svih prostorija kuće koja se nalazi na Coconut Groveu pruža se pogled na zaljev Biscayne.

Ispred kuće nalazi se betonski dok na koji mogu pristati dvije jahte duge do 18 metara.

Oba gornja kata imaju verande u stilu plantaža s američkog juga. Kuća je okružena palmama, a može se pohvaliti velikim bazenom iz kojeg se pruža nezaboravan pogled prema moru.

LeBron u luksuzu novog doma uživat će zajedno s obitelji jer će se iz Clevelanda u toplije krajeve k njemu doseliti i dugogodišnja djevojka Savannah Brinson i njihovo dvoje djece, petogodišnji LeBron Jr. i trogodišnji Bryce.

Košarkaš bi se u Miamiju trebao zadržati šest godina, koliko mu traje 110 milijuna dolara vrijedan ugovor, a iako je njegova djevojka prije nekoliko mjeseci izjavila da joj se Miami nimalo ne sviđa, LeBron se ipak odlučio za odlazak u taj klub.

'Meni osobno Miami nije omiljeno mjesto. Lijepo je tamo dolaziti na odmor, odeš na tri dana, uživaš u suncu i vratiš se kući', rekla je Savannah i dodala da će joj definitivno trebati vremena da se privikne na novi dom i grad.

No obitelji zabave definitivno neće nedostajati. Prijatelji ih mogu posjetiti jahtom jer se kuća nalazi odmah uz more. Sve sobe imaju predivan pogled na more, a glavna spavaća soba ima veliku kupaonicu s tuš kabinom i jajolikom dizajnerskom kadom. Kuća ima i velik vinski podrum te ogromnu kuhinju s vratima i prozorima od poda do stropa koji vode u vrt.