LASKAVOG EFEKTA

Počela je sezona ljetnih haljina, a zanosna Eva Mendes nosi idealan model

25.05.2023 u 12:33

Bionic
Reading

Nakon što se početkom godine oprostila od imidža brinete, zanosna Eva Mendes još uvijek je vjerna crvenim tonovima u kosi, a njih je ovih dana istaknula idealnom haljinom za vruće ljetne mjesece

Iako se danas rijetko pojavljuje na svečanim događanjima, poznata ljepotica kubanskog podrijetla svoje pratitelje na Instagramu nerijetko oduševi zanimljivim odjevnim kombinacijama.

Ovih dana prisjetila se svog nedavnog posjeta sunčanom Miamiju, sa serijom fotografija na kojima pozira u ženstvenom modelu haljine - kao stvorenom za vruće mjesece ispred nas.

Kada koža poprimi preplanuli izgled, ništa ne izgleda tako lijepo i zavodljivo kao bijela haljina. Lagane, jednostavne i neodoljivo elegantne u svakoj prilici, ljetne haljine u bijeloj boji itekako su poželjne, a pažnju 49- godišnje Mendes osvojio je model Bella s potpisom brenda Cult Gaia.

Nakon efektnih torbi od bambusa i viralne haljine ‘Serita’ koja je obilježila ljeto 2020. godine, brend Cult Gaia prestao je biti nepoznanicom a njegova osnivačica, dizajnerica Jasmin Hekmat, do danas se trudi stvarati komade statement izgleda u srednjem cjenovnom rangu.

Bijelom haljinom doista je nemoguće pogriješiti, a ljeti ju je posve lako kombinirati, o čemu dovoljno svjedoči stajling zanosne odabranice glumca Ryana Goslinga.  

Haljinu Bella s potpisom brenda Cult Gaia istaknula je upečatljivim parom bijelih naušnica - djelo venezulenske dizajnerice Susane Vege.  

  • +4
Bijele haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo