MODNI ULOVI

Pronašli smo najljepše štikle u kojima ćete zablistati u svakoj prigodi

15.12.2019 u 19:23

Bionic
Reading

Najuzbudljivije doba godine konačno je stiglo, a za koji dan očekuju nas doček Božića u gradu, božićni domjenci i novogodišnja noć, kojima se svi neizmjerno veselimo. Ti posebni blagdanski dani zahtijevaju i poseban dress code, a osim odabira idealne haljine, mnoge se dame ovih dana bacaju u potragu za idealnim cipelama u kojima će zablistati na plesnom podiju

Stoga smo pomno pretražili popularne high street trgovine i za vas odabrali najljepše modele koje ćete pronaći na policama. No prije nego što krenete u potragu za idealnim štiklama, predlažemo vam nekoliko modela kojima sigurno nećete pogriješiti.

Čak i ako ste tipična modna klasičarka, sezona blagdanskih partyja vrijeme je u kojem se trebate odvažiti i odabrati neke efektne komade odjeće, obuće i modnih dodataka. Predlažemo vam da posegnete za klasičnom malom crnom haljinom, u kojoj se nećete osjećati kao u tuđoj koži, te da cjelokupan stajling začinite upečatljivim štiklicama koje će podignuti outfit.

  • +89
Party cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Tri efektna modala cipela kojima nećete pogriješiti:

1. Šljokičaste cipele

Već i ptice na grani znaju da su šljokice idealan dodatak svakom blagdanskom stajlingu, a ove sezone uistinu ima puno šljokičastih modela cipela, stoga ne bi trebao biti problem pronaći odgovarajući za vas.

2. Cipele s nakitom

Ako ne volite nakit ili se ne želite sjajiti kao disko kugla, svom blagdanskom stajlingu omogućite wow efekt uz pomoć ovakvih upečatljivih štiklica s dodatkom nakita koje će privući poglede poput magneta.

3. Zlatne štikle

Ako tražite cipele koje će pristajati uz svaki outfit, posegnite za zlatnim štiklama koje u svom ormaru ima svaka prava poznavateljica mode. Blagu prednost dajemo zlatnim sandalama, ali jednak efekt postići ćete i klasičnom špic salonkom.