ASHLEY GRAHAM

Plus size ljepotica u maloj crnoj haljini pokorila crveni tepih

05.12.2017 u 10:32

Bionic
Reading

Najuspješniji plus size model na svijetu Ashley Graham plijenila je pažnju na dodjeli Fashion Awards u Londonu. Slavna ljepotica istaknula se iz mase pojavivši se na crvenom tepihu u maloj crnoj haljini koja je pravi primjer vječne elegancije

Dodjela modnih nagrada najvažnija je manifestacija za osobe iz svijeta mode, tijekom koje se uručuju priznanja za doprinos modnoj industriji, a ove je godine održana u glamuroznom interijeru Royal Albert Halla.

Prestižna dodjela Fashion Awards u Londonu okupila je brojne ljepotice iz svijeta mode koje su se potrudile dati svoj maksimum kada je stajling u pitanju. U moru odlično odjevenih mršavih ljepotica, koje su se prešetavale crvenim tepihom kao na modnoj pisti, jedna je ipak privukla najviše pažnje.

  • +34
Poznate dame na dodjeli modnih nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o najuspješnijem plus size modelu današnjice Ashley Graham, koja je plijenila izgledom u maloj crnoj haljini dizajnerice Vivienne Westwood. Putena ljepotica koja je nedavno dospjela na Forbesovu listu Top 10 najplaćenijih modela, zaradivši u 2017. čak 5,5 milijuna dolara, itekako zna kako privući pažnju.

  • +17
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mala crna haljina odlično je rješenje ako žurite na neki važniji događaj, a niste unaprijed osmislili što ćete odjenuti ili ukoliko ne znate zahtjeva li određena prigoda svečano ili ležerno odijevanje. Atraktivna brineta, koja je višak kilograma pretvorila u svoj glavni adut, izgledala je senzacionalno u maloj crnoj haljini koja je naglasila sve čari njezinih slavnih oblina.

@theashleygraham #ashleygraham ❤️

Objavu dijeli Ashley Graham fan page (@ashley.graham.2)