ASHLEY GRAHAM

Plus size ljepotica u pripijenoj haljini: Na izboru ljepote svi su gledali samo u nju

27.11.2017 u 13:00

Bionic
Reading

Ashley Graham, najpoznatija plus ljepotica na svijetu, bila je u centru pozornosti na izboru za Miss Universe održanom u Las Vegasu

Svečano događanje na kojem su neke od najljepših žena svijeta pokušavale izboriti titulu najbolje nije željela propustiti ni najpoznatija plus size ljepotica Ashley Graham.

Raskošne obline kojima je stekla svjetsku popularnost Ashley je ovaj put odlučila istaknuti pripijenom haljinom dugih rukava.

Bijelu haljinu do gležnja, koju potpisuje američki dizajner Michael Costello, činili su zanimljivi čipkasti detalji, a usku kreaciju Ashley je naglasila upečatljivim visećim naušnicama. Seksepilan izgled kojim je uspjela zasjeniti natjecateljice za Miss Universe istaknula je make-upom u znaku crvenog ruža i kosom odmaknutom od lica.

  • +7
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Postoje dani kad se osjećam debelom i nisam baš sigurna da će ikada doći vrijeme kad će se svaka žena na ovom svijetu probuditi i osjećati kao milijun dolara. Moja je želja dati ženama alate koji će im pomoći kad nastupe takvi trenuci, a ponekad to može biti toliko jednostavno kao reći sebi da si lijepa', svojedobno je izjavila Ashley, otkrivši da samopouzdanje duguje svojoj majci.

  • +29
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia