'KAKVA ŽENA'

Pljušte komplimenti na dosad najzavodljivije izdanje Lejle Filipović

06.04.2023 u 09:59

Bionic
Reading

Lejla Filipović svojom ljepotom oduševljava i u petom desetljeću te bez puno truda može zasjeniti i one mlađe od sebe

Atraktivna Dubrovkinja, tad još prezimena Šehović, titulu Miss Hrvatske ponijela je davne 1998. godine, no i danas se može pohvaliti nevjerojatnom figurom i mladolikim licem.

Lejla, koje je vrlo aktivna na društvenim mrežama, pohvalila se fotosessionom koji potpisuje naš hvaljeni modni fotograf Šime Eškinja, koji trenutačno živi na amsterdamskoj adresi, no živio je i u Parizu, a izlagao diljem svijeta...

Za potrebe ovoga snimanja lijepa supruga Tarika Filipovića odjenula je nikad izazovniji stajling. Korzet, koji je istaknuo njezinu vitku figuru, spojila je sa zlatnim sandalama jednostavnog dizajna, glamuroznim make upom, elegantnom frizurom i pomno odabranim nakitom.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Kao i obično, pratitelji nisu štedjeli riječi hvale za prelijepu brinetu.

'Kakva žena', 'Jednostavno prelijepa', 'Hot, hot, hot', samo su se nizali komplimenti i lajkovi popraćeni brojnim 'gorućim' emotikonima. Inače, u ranijem intervjuu za tportal, Lejla, koja uvijek briljira kad je u pitanju moda, otkrila je i u koje odjevne komade vrijedi investirati.

'Rekla bih u konkretne i vječne komade: kožna jakna, baloner, kaput, bijela košulja, mala crna haljina, čizme, torba...', rekla je je tad 46-godišnja Lejla, supruga Tarika Filipovića od 2007. godine.