PROBLEMIMA NIKAD KRAJA

Plesnoj partnerici Petra Vlahova ukrali auto

20.11.2010 u 13:22

Bionic
Reading

Ovaj tjedan za Petra Vlahova i njegovu partnericu Petru Domišljanović nije bio nimalo lagan. Njoj su ukrali automobil, a on je morao na službeni put u Albaniju, tako da nisu imali vremena za vježbanje za večerašnji nastup koliko su očekivali

Taman kad su pomislili da će imati vremena za više plesnih sati te ovu subotu impresionirati žiri i publiku svojim umijećem,  Petru Domišljanović i Petra Vlahova zadesilo je nekoliko nevolja.

Crnokosa viceprvakinja u plesu nemalo se iznenadila kad se uputila prema plesnoj dvorani i shvatila da joj na parkiralištu ispred zgrade nema automobila. Iako je atraktivna dvadesetogodišnjakinja isprva mislila da je parkirala negdje drugdje ili da joj je iz nepoznatih razloga pauk dignuo njezinu Škodu, vrlo brzo se suočila s činjenicom da je auto ukraden, piše Story.hr

Nažalost, plesačica nije bila zaboravna, a na mjesto događaja je pozvala policiju koja je napravila očevid. Zasad još nema nikakvih tragova koji upućuju na to tko je otuđio auto.

Za to je vrijeme HTV-ov reporter hitno morao otići na poslovni put u Albaniju, tako da im je ostalo tek subotnje jutro za vježbu. Hoće li nakon svega Petar i Ana uspjeti proći dalje, vidjet ćemo večeras u showu 'Ples sa zvijezdama'.