NAGRADNJAČA

Plaza bar - predivan ambijent u centru Zagreba

23.01.2014 u 08:10

Bionic
Reading

Dnevni i noćni bar u jednom, zagrebački Plaza bar, osim idealnog mjesta za prvu jutarnju kavicu, popodnevni čaj s frendicama ili sjajan noćni provod, svojim sjajnim urbanim dizajnom predstavlja i odlično mjesto za održavanje poslovnih prezentacija, domjenaka, rođendanskih proslava.

Malo smo se 'skrili', pa za sve one koji još uvijek ne znaju pronaći Plaza bar, adresa je luksuzni stambeno-trgovačko-poslovni kompleks Kvaternik Plaza, u bloku između Maksimirske i Nemčićeve ulice.

Inovativan i moderan urbani dizajn, veliki i intimni open – space prostor, uvijek romantična atmosfera, uz ritmove najpoznatijih glazbenih hitova čini nas primamljivom lokacijom za parove, no i za samce i društva. Uz pregršt raznolikih vrsta pića, nudimo i nekoliko vrsta slastica te dnevno svježih peciva uz doručak. Naši koktel majstori jednostavno će vas ostaviti bez daha pripremom koktela, a uvijek ljubazno osoblje izmamiti osmijeh na vaše lice. Kako bi sve bilo savršeno, ne morate brinuti niti oko parkinga jer u sklopu kompleksa Kvaternik Plaza postoji podzemna garaža. S obzirom da brinemo o svemu, tako smo se pobrinuli i za pušače, pa im osigurali zaseban, vrlo ugodan prostor, zimi grijan, ljeti otvoren. U ljetnim danima, i noćima naravno, dostupna je i predivna velika terasa s prednje strane bara.

Bar ima stage i svu potrebnu opremu za održavanje prezentacija, što ovaj prostor čini idealnim za organizaciju poslovnih domjenaka, prezentacija, rođendana, zabava. Također, Plaza bar ima garderobu, vlastitog DJ-a i opremljen je sa četiri plazme i jednim LCD ekranom, pa u miru možete popratiti i koju od svojih najdražih utakmica koje uvijek aktualno prenosimo. A nakon utakmice često vas znamo iznenaditi druženjima s našim sportašima.

Tražite li prostor za organizaciju poslovnog domjenka za kraj poslovne godine ili bi voljeli proslaviti rođendan u vrhunski uređenom i dizajniranom prostoru, ne morate tražiti dalje, ovo je mjesto za vas!

Za detaljnije informacije nazovite broj telefona +385 1 4004 317 ili mobitel 091 244 5024. Možete poslati i upit na kontakt@plazabar.hr. Također, posjetite našu web stranicu www.plazabar.hr ili dođite osobno na adresu Nemčićeva 7.

Plaza Bar Zagreb i tportal poklanjaju svojim čitateljima:

- stol samo za vas i četiri koktela po izboru u jednom dolasku
- dva koktela po vašem izboru u jednom dolasku

Nagradu je moguće iskoristiti svakim radnim danom iza 17 sati.

Prvu nagradu (četiri koktela po izboru) osvojila je Alenka Sinic

Drugu nagradu (dva koktela po izboru) osvojila je Ines Rnjak Habijanec