provjerite ponudu

Planirate skijanje? Uniline nudi top destinacije i povrat novca u slučaju da vam korona upropasti skijanje

26.09.2020 u 11:06

Bionic
Reading

Ova skijaška sezona bit će nešto drugačija nego prijašnjih godina. Domaća putnička agencija Uniline zato skijašima donosi posebnu ponudu koja uključuje garanciju povrata uplaćenog iznosa za otkaz putovanja do jednog dana prije planiranog polaska

Ovo je ljeto bilo nešto drugačije no što smo navikli, ali nas je svakako naučilo dvije stvari. Prva je da se život može i mora nastaviti, a druga je da, ako smo odgovorni, možemo kontrolirati situaciju. Početak jeseni vrijeme je u kojem mnogi planiraju svoje skijaške odmore. Situacija je ove godine specifična, a mi smo provjerili kako stvari stoje na tržištu.

Razumljivo, i dalje su najpovoljnije cijene u early booking ponudama. Na rujanskim early book ponudama, koje su aktivne još nekoliko dana do kraja mjeseca, može se uštedjeti između 5 i 20 posto. Što se tiče cijena, za sada nisu bitno drugačije nego prijašnjih godina.

Najbolje cijene i top destinacije

Najpovoljnije ponude počinju od 63 eura po osobi za skijališta u susjedstvu, primjerice za Jahorinu, a u cijenu ulaze tri noćenja i trodnevni ski pass. Cijene za tjedan dana skijanja za četveročlanu obitelj kreću se od 1025 eura za skijališta u Francuskoj i 1440 za Austriju. U tu cijenu ulaze tjedni najam apartmana, ski pass koji vrijedi šest dana i animacijski programi te škola skijanja za najmlađe.

Iz Unilinea kažu da upiti i rezervacije pristižu, posebno za otvaranje sezone i bijeli tjedan, odnosno prvi tjedan siječnja kada Hrvati tradicionalno kreću na skijanje, a interes je podjednako podijeljen između privatnog i hotelskog smještaja. Što se tiče najpopularnijih destinacija, najviše upita pristiže za talijanski Kronplatz, austrijski Kreischberg te Valmeinier u Francuskoj.

Posebne mjere zbog korone

Naravno, pandemija Covida 19 nezaobilazno je pitanje ove skijaške sezone, a skijališta u svim zemljama uložila su ogromne napore kako bi zaštitili svoje posjetitelje. Osim mjera socijalnog distanciranja i pojačanog fokusa na higijenu, pojedina skijališta otišla su i korak dalje. Primjerice, nekolicina skijališta u austrijskom Tirolu za svaki kupljeni ski pass poklanjaju multifunkcionalni šal koji se može koristiti kao filtrirajuća maska i koji će biti obvezan na propisanim mjestima.

I putničke su agencije, zbog korona krize, uvele dodatne ponude kako bi klijentima osigurale bezbrižno uživanje u zimskim radostima. Uniline, vodeći hrvatski touroperator tako je ove godine u svoju ponudu za skijaše uveo SKIFUN jamstvo za bezbrižnu rezervaciju putovanja.

 Prilikom rezervacije skijaškog putovanja u Unilineu, možete uplatiti SKIFUN  jamstvo koje vam garantira potpuni povrat novca (umanjen za iznos administrativnih troškova i iznos premije otkaza putovanja) u slučaju bolesti, izbijanja epidemije ili karantene po povratku u domovinu.  Povrat uplaćenih sredstava možete očekivati unutar 15 dana, a jamstvo vrijedi za otkaze do jedan dan prije planiranog puta.

Maksimalna sigurnost

Siniša Miljević, voditelj online prodaje u Unilineu, naglašava kako su u pripremi sezone intenzivno radili na prilagodbi svih ponuda kako bi svojim klijentima osigurali maksimalnu sigurnost i potpunu fleksibilnost.

“U segmentu skijanja ekskluzivni smo partner SKIFUN-a za Hrvatsku zbog čega smo u mogućnosti ponuditi veliki izbor sigurnih skijališta, ali i SKIFUN garanciju kojom garantiramo povrat uplaćenog novca (umanjen za iznos administrativnih troškova i iznos premije otkaza putovanja) u slučaju epidemije, bolesti ili karantene i to sve do dan prije planiranog polaska na skijanje. To je najkonkurentnija ponuda na tržištu i vjerujemo da će naši skijaši to prepoznati”, naglašava Miljević.

U ponudi Unilinea možete pronaći aranžmane za skijanje na svim najvažnijim skijalištima u Austriji, Italiji, Francuskoj, Švicarskoj Sloveniji, BiH, Bugarskoj i Srbiji a od ove godine nude čak 300 novih objekata na skijalištima u Europi. Među njima su već spomenuti Kronplatz, Valmeinier i Kreischberg te uvijek popularni Bad Kleinkirchheim i Nassfeld u Austriji, Alta Badia i Civette u Italiji te Serre Chevaliera u Francuskoj.

 Early booking ponude traju do 30. rujna, tako da požurite, pronađite svoju idealnu ponudu za skijanje ove godine na www.skifun.hr i dogovorite svoj skijaški odmor po još povoljnijim cijenama.