OBRATITE PAŽNJU

Planirate kupnju novog namještaja i dekoracija? Ove greške trebali biste izbjeći

13.10.2021 u 13:32

Bionic
Reading

Uskoro se planirate počastiti šopingom koji bi uključivao kupnju namještaja i dekoracija? Postoji nekoliko grešaka koje bi trebali izbjeći ako želite ostvariti uspješnu kupnju

Greške prilikom kupnje određenih komada namještaja i dekoracija najviše se osjete po 'džepu', stoga ih je još važnije izbjeći, a ovo su neke od najčešćiš.

Ne iskorištavate popuste

Bilo da se radi o klasičnoj rasprodaji, određenoj kampanji ili pogodnostima ukoliko se pretplatite na dobivanje newslettera pojedine trgovine - postoje brojni načini na koje možete uštedjeti na kupnji novog namještaja i ukrasnih predmeta.

Samo kupujete potpuno novi namještaj

Ne samo da kupnjom rabljenoga i očuvanog namještaja pridonosite održivosti već i pozitivnom stanju na svom bankovnom računu. Rabljeni namještaj često je upola jeftiniji od potpuno novih komada iz trgovina. Osim toga, vašem domu darovat će dozu karaktera.

Kvantiteta važnija od kvalitete

Pripadate li i vi onim ljubiteljima interijera koji neprestano povećavaju svoju kolekciju dekorativnih predmeta, dizajneri interijera sugeriraju da s takvom praksom prestanete. Umjesto gomilanja trendovskih dekoracija, fokusirajte se na kupnju nekolicine visokokvalitetnih predmeta, a koji  će dugi niz godina uspješno odolijevati nametnutim trendovima.

ZA LJEPŠI DOM

Ovi Ikeini komadi izgledaju poput dizajnerskih, a ne koštaju više od sto kuna

Pogledaj galeriju

Kupnju namještaja i dekoracija isključivo obavljate online putem

Iako kupnja iz topline doma može predstavljati zadovoljstvo, pojedine komade namještaja poput madraca i kauča nikada ne biste trebali kupovati prije nego što ih isprobate.

Samo kupujete trendovski namještaj i dekoracije

Kao na modnoj sceni, pojedini trendovi u svijetu interijera su ograničenog roka trajanja, stoga pažnju usmjerite prema onim komadima namještaja i dekoracijama koje će izdržati test vremena.