NA VISOKOJ NOZI

Pjevačica grupe E.T. živi u stanu od 500 kvadrata

22.05.2010 u 14:51

Bionic
Reading

Katarina Rautek, djevojka građevinskog poduzetnika Ivana Čalića, useljava se u luksuzni stan od 500 kvadratnih metara, vrijedan milijun i pol eura

Zajedno žive već osam mjeseci, a Čalić je poznat i po tome što je skandalima skklonu repericu Lil' Kim pozvao da mu pjeva na rođendanu.

U troetažnom stanu na sedmom katu u Španskom, Katarina će živjeti s dečkom Ivanom. On je i vlasnik zgrade u kojoj se nalazi stan. Na prvoj etaži je kuhinja od 50.000 kuna, blagovaonica te soba za goste. Zatim se kroz bijelo stubište ulazi u luksuzno uređenu spavaću sobu s garderobom i dizajnerskom kupaonicom. Na trećoj etaži je bazen, jacuzzi, ostakljena terasa i teretana. Vrijednost stana procjenjuje se na oko milijun i pol eura. Katarina se ne brine zbog visokih režija, jer se ne voli zamarati računima.

Katarina se, piše 24 sata, pohvalila da je vlasnica više bundi od bizona, vuka, zeca i lisice. Vrijednost skupocjenog krzna je 90.000 kuna.

'Iako radije nosim umjetno krzno, nosim i pravo, jer su te bunde poklon', kaže Katarina, no nije otkrila tko ih je kupio.

Predsjednik udruge Prijatelji životinja Luka Oman pak smatra da u njezinu srcu nema suosjećanja za životinje.

Katarina i Ivan su u vezi već dvije godine.

'Neću imati spremačicu, jer sve volim raditi sama', dodala je.