POSRNULA ZVIJEZDA

Pijani Johnny Depp ponovno šokirao nedoličnim ponašanjem

15.11.2014 u 19:15

Bionic
Reading

U samo mjesec dana slavni glumac Johnny Depp dva puta se u javnosti pojavio u vidno alkoholiziranom stanju. Sinoć se tijekom govora na Hollywood Film Awardsu spoticao, zamuckivao, a njegove su nekontrolirane geste preplavile društvene mreže pa je bezobrazno zgodan glumac postao predmet sprdnje

Johnny Depp oduvijek je uživao titulu bezobrazno zgodnog glumca. Prije braka s Vanessom bio je poznat
po uživanju u alkoholu i drogama te ludim partijima. U posljednje vrijeme, čini se, Deep se vratio starim porocima.

Svojim nedoličnim ponašanjem na Hollywood Film Awardsu slavni glumac je publiku šokirao svojim nedoličnim ponašanjem.

 

Na pozornicu se popeo kako bi održao kratak govor o Mikeu Myersu i njegovu dokumentarcu Supermensch: The Legend of Shep Gordon. Tijekom govora je zamuckivao, spoticao se i imao nekontrolirane geste pa je svima bilo jasno da je vidno alkoholiziran. Publika je ipak njegovo ponašanje podržala smijehom i pljeskom. To je glumčevo drugo javno pojavljivanje u alkoholiziranom stanju u samo mjesec dana. Naime, početkom mjeseca na koncertu Marilyna Mansona u Los Angelesu, Deep je iz istog razloga bio u centru pažnje. Na društvenim mrežama odmah su se proširili komentari da je bio vidno pijan i upravo je zgodni Johnny postao predmet sprdnje.


Slavni glumac prošle godine je za Rolling Stone izjavio da je već duže vremena trijezan i iako nikada nije bio alkoholičar, ne planira više piti. Glumica Amber Heard i Johnny Deep su već nekoliko godina zajedno te uživaju u ljubavi. Zbog duplo mlađe kolegice Johnny je ostavio svoju dugogodišnju partnericu Vanessu Paradis, s kojom ima dvoje djece. Ali ne i poroke.
Pogledajte video: