JEDNOSTAVNIJE GLAČANJE

Philips Azur - nova linija glačala na paru

30.12.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Kako bi glačanje odjevnih predmeta i uklanjanje najtvrdokornijih nabora bilo što jednostavnije, Philips je predstavio novu liniju glačala na paru – Azur koja je dizajnirana kako bi osigurala jednostavno i ugodno glačanje s visoko učinkovitim rezultatima. Tri modela iz nove linije modernog i funkcionalnog dizajna Azur GC4870, GC4860 i GC4850 dosežu teško dostupna mjesta odjevnih predmeta te potpuno uklanjaju sve nabore na tkaninama.

Najnapredniji Philipsov model glačala Azur GC4870 ističe se jedinstvenom značajkom Ionic Deepsteam koja osigurava najbolje rezultate kod glačanja tvrdokornih nabora na pamučnoj i lanenoj odjeći pri čemu 50 posto manje čestice ionizirane pare prodiru znatno dublje u tkaninu ostavljajući sve slojeve potpuno izglačanima. Uz najnapredniji Azur model glačala na paru GC4870 ostali modeli glačala GC4860 i GC4850 omogućavaju nestajanje najtvrdoglavijih nabora i ostvaruju neviđene rezultate uz dodatnu količinu pare do 170g/min i sustav s dvostrukim djelovanjem protiv nakupljenog kamenca.

Sva glačala iz Philipsove Azur linije jednostavno se koriste što omogućava površina za glačanje SteamGlide PLUS pružajući optimalan spoj klizenja i rastezanja površina, a najmanja i najnedostupnija mjesta lako se mogu doseći uz jedinstveni Steam tip koji kombinira suženi dio površine s posebnim produljenim otvorima za paru koji se nalaze na vrhu.

Izuzetno lako rukovanje glačalima omogućava njihova optimalna težina od 1,6 kg tako da ih je lako neprestano stavljati na dasku i postavljati u uspravni položaj. Kod modela glačala GC4860 i GC4870 ugodnom iskustvu glačanja pridonosi i elektronička funkcija za sigurnosno isključivanje koja automatski isključuje glačalo kad se ostavi bez nadzora ili u slučaju prevrtanja.