u duhu 70-ih

Pronašli smo najljepše modele hit hlača koje ćete obožavati narednih mjeseci

25.06.2018 u 10:04

Bionic
Reading

Osim što u toplim mjesecima predstavljaju odličnu alternativu omiljenim trapericama, lepršavi modeli hlača slove za veliki sezonski hit, što potkrepljuje aktualna ponuda na policama trgovina

Vrući ljetni dani po prirodi zahtijevaju lakšu, lepršavu odjeću koja se neće lijepiti uz kožu, a renomirana dizajnerska imena i popularni high street brendovi potrudili su da u novoj sezoni ne manjka zanimljivih i udobnih komada, kao što je slučaj s lepršavim modelima hlača koji stižu u mnoštvu veličina, boja i uzoraka.

Nakon vladavine culotte i cropped modela, koje ni ove sezone nećemo zaobići, modna industrija veću je pozornost odlučila posvetiti klasičnoj dugoj silueti hlača u maniri ludih 70-ih.

Pri nošenju lepršavog, palazzo modela hlača eksperti upozoravaju da je od presudnog značenja pravilan odabir obuće. Kako savjetuju, prije kupnje hlača širokih nogavica bitno je odabrati obuću koju s njima namjeravate kombinirati da biste se uvjerili da odabrani model ima dovoljno duge nogavice koje će pokriti obuću, odnosno da ga je moguće prilagoditi na odgovarajući način.

Kao što je slučaj s većinom odjevnih komada namijenjenih sezoni proljeće/ljeto, bezvremenske prugice i cvjetni uzorak također krase trendovske modele hlača koji će u paru s jednobojnim, bazičnim komadima posebno zablistati.

Velika dizajnerska imena i mnogobrojni lanci ulične mode potrudili su se da aktualna sezona vrvi mnoštvom modela hlača koje predstavljaju alternativu nošenju traperica u toplijim mjesecima, a na vama je odaberete idealan model koji će izgledom odgovarati vašem osobnom stilu odijevanja.

  • +106
Lepršave hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo