Modni eksperti složni

Pet odjevnih komada koje ovoga ljeta trebate imati u svojoj modnoj kolekciji

22.05.2020 u 09:28

Bionic
Reading

Iako trenutno vlada neizvjesnost oko ljetnih mjeseci, jedno je sigurno – ništa ne može spriječiti pojavu svježih modnih trendova, a kako biste novu sezonu dočekali spremni, modni eksperti izdvajaju pet komada koji će vam osigurati besprijekoran izgled u narednim mjesecima

Pamučna ljetna haljina

Haljina od prozračnog materijala pamuka s godinama staža na modnoj sceni postala je neupitan ljetni klasik, a ako ju još uvijek nemate u svojoj kolekciji u ormaru, pravo je vrijeme da ju napokon nabavite. Osim što će vas spasiti u brojnim prigodama, lagana haljina od pamuka zahvaljujući brojnim brendovima ove sezone stiže u pregršt verzija, a posebno se izdvajaju modeli maksi dužine i s dodatkom trendovskih puf rukava.

Prozirne majice dugih rukava

Iako se nošenje dugih rukava ne povezuje s vrućim, ljetnim mjesecima, prozirne inačice majica izgledat će lagano i zavodljivo poput vašeg omiljenog bijelog topa. Osim toga, ove sezone dolaze u mnoštvo zabavnih uzoraka, a svakoj odjevnoj kombinaciji u stanju su darovati kul faktor.

Otvorena obuća sezone

Talijanska modna kuća Bottega Veneta i ove sezone ima glavnu ulogu kada je riječ o kreiranju 'it' obuće ljeta. Uz nove modele gladijatorica i neugledne sandale sportskih karakteristika, otvorene cipele mule s četvrtastim potplatom, kakve je predstavio dizajner Daniel Lee na čelu luksuznoga brenda Bottega Veneta, smatraju se sezonskim odabirom brojn jedan. Ovoj činjenici u prilog dovoljno govori aktualna ponuda na policama high street brendova koji nude vlastite, cjenovno pristupačne verzije novoga hita s potpisom Bottega Veneta.

Predimenzionirana košulja

Postoji bezbroj mogućnosti na koje ovoga ljeta možete nositi košulje predimenzioniranog kroja koje nose titulu sezonskog must.have komada. Svezana u formi visoko rezanog topa ili ležerno nošena preko kupaćeg kostima, košulja predimenzioniranog kroja odjevni je komad kojim ovoga ljeta nećete pogriješiti.

Topići

Modno pravilo 'manje je više' ove sezone najbolje se očituje u popularnosti topića nalik grudnjaku koji su prošle sezone u pletenoj verziji zavladali modnom scenom zahvaljujući popularnom njujorškom brendu Khaite.