OSVJEŽAVAJUĆI OUTFITI

Nemate inspiracije za sklapanje stajlinga? Predlažemo vam sedam načina na koje možete nositi sako ove jeseni

03.09.2020 u 11:54

Bionic
Reading

Sako je davnih dana postao sinonim za poslovni stil odijevanja koji pruža samopouzdanje i moć te svakoj osmišljenoj kombinaciji uspijeva darovati ispoliran izgled, no proteklih nekoliko sezona ovaj odjevni komad popularniji je no ikad. Trendseterice ga furaju u kombinaciji sa svime i svačime, a ako se ove jeseni i vi poželite modno zabaviti ovim neizostavnim komadom u ormaru, predlažemo da provjerite kako ga kombinirati kada vam ponestane inspiracije

Trendseterice sve češće viđamo kako furaju predimenzionirani sako u kombinaciji s midi suknjama i haljinama, a odijela u ležernim varijantama u kombinaciji s tenisicama. Ove sezone odijela će biti veliki hit među trendsetericama, a ako je suditi prema onome što sugeriraju modni dizajneri i etablirani dizajnerski brendovi, najpopularniji će biti sakoi dužeg kroja s dodatkom remena ili mogućnošću vezanja u struku.

Iako nikad nećete pogriješiti kombiniranjem sakoa uz obične traperice i majicu, na ulicama svjetskih prijestolnica u sklopu tjedana mode jedne od najutjecajnijih street style zvijezda proteklih mjeseci pokazale su raznovrsne načine na koje ga možete nositi, a mi izdvajamo sedam najefektnijih.

Sako + vintage traperice visokog struka + kaubojke

Sako umjesto haljine + čarape + loaferice

Sako + bermude

Odijelo + bijela majica kratkih rukava + bijele tenisice

Sako + suknja midi ili maksi kroja + visoke čizme na petu

Sako + majica tie-dye printa + hlače širokih nogavica

Sako + efektni remen + mini suknja + predimenzionirane tenisice

Ukoliko ste u potrazi za pristupačnim sakoom kojim ćete osvježiti svoju jesensku garderobu, provjerite OVDJE koje smo modele pronašli na policama high street trgovina.