MIRISNI PAROVI

Parfemi kojima ćete ponovno zavesti partnera

23.07.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Život u paru mnogo je ugodniji kad se i vaši parfemi skladno prožimaju, umjesto da se stalno sukobljuju i sudaraju

Ako život u paru podrazumijeva dijeljenje, razmišljali su parfemski nosovi, zašto se to ne bi odnosilo i na parfeme? Posljednjih godina sve je više brendova koji lansiraju srodne mirise za nju i njega. Evo kako svoju vezu možete 'zapečatiti' parfemskim parom.

Najbolji primjer mirisnog suživota
iz godine u godinu ilustriraju omiljeni mirisni dueti na našim prostorima: Davidoff Cool Water, Dolce&Gabbana Light Blue, Calvin Klein Eternity Summer… Znate li kako mirišu njihova limitirana izdanja?

Davidoff Cool Water za nju i njega ove sezone nadahnuti su tihooceanskim prostranstvima i plavim lagunama pa su 'podnaslovljeni' kao Pure Pacific. Njezin, cvjetno-voćni miris otvaraju svježe note citrusa, dok aromatične note njegovog mirisa predvode reske esencije bosiljka.

Fascinantno je kako oba mirisa uspijevaju funkcionirati samostalno, svaki za sebe, i istodobno biti tako prepoznatljivi, baš kao i famozni par Light Blue. Dolce&Gabanna ovog su ih ljeta posvetili mediteranskim turističkim biserima. Njezin miris je aromatična posveta flori priobalnog gradića Portofina, dok je njegov, drvenasto-morski miris nadahnut otokom vulkanskom porijekla, Stromboli.

I limitirana izdanja
mirisa vječnosti Calvina Kleina svojim notama prizivaju sunčani zalazak na morskoj obali. Eternity Summer za nju otvaraju citrusne esencije, a razvijaju ga cvjetne note gardenije i božura. Eternity Summer za njega miriše na lubenicu, kamilicu i mimozu podcrtanu muževnim pačulijem i mošusom.

Znatno nabrijaniju verziju mirisnog dueta predstavlja nestašni rokerski par s potpisom Paca Rabanne Black XS L’Excès. Uzavrelu mladenačku krv dodatno će razbuktati njihove neoorijetalne note, s naglaskom na drvenastima za njega (utjelovljen u liku Iggyja Popa) i cvjetnima za nju.