MIRISNI NOVITETI

Parfemi koji će vam uljepšati hladne zimske dane

23.10.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Mirisni noviteti koji su s prvim danima jeseni počeli pristizati u trgovine mame opojnim cvjetnim notama, ali i slasnim gurmanskim notama koje će nas grijati tijekom hladnih zimskih dana

Krajnje je vrijeme da se pozdravite s laganim ljetnim mirisima u kojima ste neopterećeno uživali proteklih mjeseci i pronađe zavodljive intenzivnije note u čijoj ćete toplini uživati narednih mjeseci.

Jednako kao i odjeću i mirise je potrebno prilagoditi godišnjem dobu, a tijekom hladnijih mjeseci birati tople i raskošne note orijentalnih, slatkih i puderasto-cvjetnih mirisa čije teže, intenzivnije i pomalo dekadentnije note dugo ostaju na koži i uspješno se probijaju i kroz nekoliko slojeva odjeće.

U ovosezonskim novitetima prevladavaju slasne začinske note, opojne cvjetne note ljubičice, irisa, jasmina, tuberoze i ruže kao i zamamna slatkoća bobičastog voća, kruške, bobičastog voća i narančina cvijeta te drvenasto-kožne note, a u njima ćete pronaći idealnog suputnika za svaki dan i svaku prigodu.

Ako vam se čini da je na policama svake godine sve više parfema, dobro ste primijetili. U 2012. pojavilo se 1.400 novih mirisa, a u protekloj godini ta se brojka povećala na 1.620, pa je za očekivati da je u 2015. približila brojci od 2.000. U moru novim mirisnih nota nije se lako snaći, a mi smo odabrali one u koje vrijedi zaroniti.

Koje sve novitete možete pronaći na policama parfumerija, pogledajte u našoj fotogaleriji i otkrijte koje zamamne mirisne note kriju!