DANI DARIVANJA

Parfem kao božićni poklon

15.12.2011 u 09:29

Bionic
Reading

Bliže se božićni blagdani koji za većinu ljudi predstavljaju priliku za darivanje najmilijih. Jedan od najljepših poklona svakako su parfemi. Prilikom odabira parfema, važno je voditi računa o karakteru osobe, pa će tako mlađim ženama i muškarcima, kao i romantičarima, športašima i umjetnicima ljepše pristajati cvjetni, citrusni i slatkasti parfemi, dok su jači, karakterniji i gušći parfemi pogodni za realiste, poslovne ljude, starije i ozbiljnije osobe

Potrebno je imati u vidu da se zimi koriste snažniji, dugotrajniji i gušći mirisi, koji se lijepo razvijaju na hladnoći. Zimski dio godine također je pogodan i za gurmanske parfeme koji obavijaju toplim mirisima hrane. Jedan od njih je Halle od Halle Berry koji razbija zimsku hladnoću i monotoniju. On oko vrata svoje vlasnice ostavlja topli šal koji asocira na med, budeći optimizam i razbijajući depresiju najkišnijih i najtmurnijih zimskih dana. Još jedan gurmanski parfem je Beyoncein Heat, namijenjen mlađoj populaciji jer je nešto nježniji i u pozadini ostavlja slatkast trag, ali to ne oduzima na njegovoj postojanosti.

Za sve one koji ne vole snažne parfeme, tu je profinjeni i umjereni Signature Woman od Victorie Beckham. Lijepo pristaje mlađim djevojkama i ženama koje se tako osjećaju. Opisuje umjerenu osobu izgrađenog ukusa. Ako pak tražite nešto snažnije i izraženije, a opet otmjeno i decentno, tu je Jasmin Noir od Bvlgarija. Prva asocijacija na ovaj parfem je profinjena, senzualna femme fatale u maloj, crnoj haljini. Mističan i tajanstven, ovaj miris birate za ženu koja plijeni i hipnotizira svojom pojavom. Nešto bombonastiji parfem je Hypnose od Lancomea. Snažan je, hladan i prodoran, kao stvoren za zimske dane, a istodobno budi optimizam i simpatiju. On je dugotrajan, namijenjen ženama koje se nisu odrekle djevojčice u duši.

Ako kupujete poklon, a niste sigurni hoće li se svidjeti osobi koju darujete, pametno je odlučiti se za nešto što bi se moglo svidjeti gotovo svima. U svijetu muških parfema, to je 1 Million od Paco Rabannea. Ovaj miris danas koristi puno muškaraca, jedan je od najsnažnijih i najpostojanijih, što ga čini idealnim za hladne dane. Njegova glavna značajka je jačina, naglašava dominantnu mušku stranu, te muževnost i hrabrost. Muški parfem koji će zimi pokazati svoje najljepše lice je i Magic Man od Bruna Bananija. Kao što i sam naziv govori, ovaj miris je namijenjen snažnom muškarcu koji dominira „iz sjene“. On je magičan, tajanstven, mračan i strastven, ima moć, karizmu i hipnotizirajuću privlačnost. Ukoliko ste pobornik nježnijih i profinjenijih, ali također i dugotrajnih i karakternih parfema, za Vas je tu Signature Story for Man od Davida Beckhama. On je otmjen, profinjen, umjeren i diskretan parfem za muškarca zavodnika, profinjenog ukusa. Glavna značajka mu je seksipil, sofisticiranost i muževnost.

Sve navedene parfeme i druge idealne blagdanske poklone potražite u Kozmo drogerijama. Više informacija saznajte na www.kozmo.hr