NAGRADNJAČA

Pantene vas nagrađuje

13.05.2013 u 11:08

Bionic
Reading

Iako nije bila na svojoj maturalnoj večeri, predivna hrvatska glumica Leona Paraminski zna koliko je važno u posebnim prilikama imati savršenu frizuru. Njeni saveznici su kolekcija za njegu kose Pantene Intensive Repair te lakovi i pjene iz Panteneove kolekcije za oblikovanje kose koji će frizuru činiti savršenom čitavu večer.

Priroda se potpuno probudila, dani su sve duži, sunca je sve više, a peti mjesec u godini slovi za mjesec maturanata. Svakog svibnja maturantima završava zadnja godina srednje škole i organiziraju se maturalne večeri. Za tu se prigodu valja propisno pripremiti, pa se već i nekoliko mjeseci ranije traže savršena haljina, najbolje cipele, izvrsno odijelo - kombinacija u kojoj će maturanti zabljesnuti. I tu nije kraj… Momci imaju nešto lakši posao od djevojaka koje čeka i odabir savršene frizure.

Kako izgleda savršena svečana frizura ove godine pitali smo djevojke na Panteneovoj Facebook stranici, a mini istraživanje koje smo proveli pokazalo je kako je djevojkama najvažnije da imaju zdravu i njegovanu kosu. Djevojke su rekle da im za savršenu svečanu frizuru treba od pola sata pa do čak i više od sat vremena, a u njezinu stiliziranju kao najboljeg saveznika istakle su lak za kosu. Na pitanje kakve im se frizure dopadaju i koja je njihova najdraža frizura za svečane prilike djevojke su birale elegantnu punđicu ili dugu, jednostavnu raspuštenu valovitu kosu.

Zaštitno lice kampanje tvrtke Procter & Gamble i DM-a 'Jednostavno je biti posebna!', predivna hrvatska glumica Leona Paraminski, kaže da na svojoj maturalnoj zabavi nije bila, ali je zato u svojoj glumačkoj karijeri do sada imala priliku nebrojeno puta prisustvovati raznim događanjima koja su zahtijevala večernju toaletu s divnom frizurom.

Što god odabrale i kakvu god frizuru imale, bit ćete posebne, a za to se ovog svibnja brinu „stručnjaci za ljepotu“ tvrtka P&G sa svojim markama za njegu kose Pantene, Wella, Wellaflex i Head&Shoulders te lanac prodavaonica dm.

Naime, svi koji se odluče tijekom svibnja za kupnju bilo koja dva P&G-ova proizvoda za njegu kose u dm-u imaju šansu osvojiti jedan od 42 dm-ova poklon-bona u vrijednosti od 500 kuna. Ne preostaje ništa drugo nego prepustiti brigu o svojoj kosi P&G-ovim proizvodima, zabljesnuti savršenom frizurom, pa se prijaviti za sudjelovanje u nagradnoj igri i možda osvojiti poklon-bon.

Stoga, ako se odlučite same oblikovati kosu za maturalnu večer, činite to lakovima i pjenama za kosu iz Panteneove kolekcije za oblikovanje kose, a nakon te važne večeri kosu nastavite tretirati šamponom i balzamom Pantene Intensive Repair, te dvominutnom maskom za kosu Intensive Repair i serumom Split End Mender namijenjenim kosi oštećenoj toplinskim tretiranjem.

Ako preferirate Wellu, tada su vam na raspolaganju lakovi, pjene i gelovi Wellaflex, šampon i balzam Wella Pro Series Frizz Control, a kosi svakako omogućite oporavak uz šampon, balzam i masku Wella Pro Series Repair.

Nakon maturalne večeri nemojte zaboraviti poslati sms s brojem računa ili se prijaviti za nagradnu igru na www.mpg.hr do 31.05. 2013. i možda baš vi osvojite jedan od 42 dm-ova poklon-bona. Detaljnija pravila nagradne igre potražite na www.mpg.hr ili www.dmdrogeriemarkt.hr

Tportal.hr i Pantene vam poklanjaju dva paketa koji sadrže Pantene Intensive Repair šampon, balzam, Split End Mender serum, Pantene Volume Creation Extra Hold lak za kosu i Style&Protect Extra Hold pjena.

Poklon paket su osvojile:

Barbara Telebec
Adrianna Bagarić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.