jarke boje

Oživite jesenske stajlinge torbicama koje momentalno podižu raspoloženje

05.11.2023 u 19:59

Bionic
Reading

Torbe u vedrim bojama i s daškom ljetnog raspoloženja odličan su način da oživite tamnije jesenske stajlinge

Jarke boje simbol su živopisnih ljetnih stajlinga te se tradicionalno ne nose po ljeti. Međutim, ovosezonska ulična moda, kao i neki od najcjenjenijih brendova, pokazali su da tamnije lookove možemo vješto podići torbicom u efektnim tonovima.

Torbice u jarkim bojama tako su postale nezaobilazan dodatak jesenskim outfitima, dodajući dašak svježine i živosti hladnim danima. Ove torbice ne samo da privlače pažnju, već i donose notu veselja u naše svakodnevne aktivnosti tonovima koji momentalno podižu raspoloženje.

Čak i ove sezone, u kojoj boje poput smeđe i sive uživaju veliku popularnost, brendovi kao što su Alberta Ferretti, Loewe, Michael Kors, Jacquemus i Ferragamo odlučili su eksperimentirati s bojama te su uzdigli ove upečatljive torbice na razinu must have modnog dodatka.

Posebno se ističu crveni modeli, koji su podjednako bezvremenski klasici, koliko i trendi komadi usklađeni sa stilom nošenja ove vatrene nijanse koju u posljednje vrijeme viđamo na svakom koraku. No, u ponudi slavnih modnih kuća, kao i high street brendova, lako ćete pronaći i niz ponešto diskretnijih nijansi, poput zelene ili žute te čitavog spektra nježnih pastelnih modela.

Kako ih nositi? Osim što dolaze s efektom podizanja raspoloženja, velika prednost je i što su iznimno svestrane. Lako ćete ih kombinirati s hit oversized poslovnim odijelima, casual blejzerima i klasičnim kaputima, kao i sa svakodnevnom kombinacijom traperica i tenisica ili najpoželjnijim ovosezonskim spojem suknji i visokih čizmi.