NOVI HIT

Ovu Zarinu jaknu apsolutno obožavaju chic Francuskinje, a postala je toliki hit da ekspresno nestaje s polica

03.02.2023 u 10:21

Bionic
Reading

Mekanu oversized bomber jaknu Zara je lansirala prije nekoliko tjedana, a to je bilo dovoljno da postane ogroman hit koji je svaka zaljubljenica u modu poželjela pridodati svojoj modnoj kolekciji

Zara ima novi hit proizvod koji je apsolutno pokorio feedove društvenih mreža influncera i ekspresno nestao s polica. Riječ o je mekanoj oversized bomber jakni koju su proslavile najelegantnije Francuskinje i pokazale nam kako ovaj udoban i chic odjevni predmet nositi na razne kombinacije!

Ova jakna opsjednula je zaljubljenice u modu jer dolazi u oversized modelu kojeg ove zime viđamo na svakom koraku. Zara je, kao i uvijek, znala prepoznati trendove te je lansirala bomber jaknu koja nestaje s polica brže nego što se uspijeva proizvesti.

  • +5
Zara bomber jakna Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo

Mekanu oversized bomber jaknu Zara je lansirala prije nekoliko tjedana, a to je bilo dovoljno da postane ogroman hit koji je svaka zaljubljenica u modu poželjela pridodati svojoj modnoj kolekciji. Posebnu popularnost stekla je kada su je počele nositi obožavane francuske fashionistice čiji stil je uvijek vrijedan kopiranja.

Prvotno je lansiran samo sivi model, no zbog velike popularnost u prodaji su se ubrzo našli i komadi u bež, krem i kaki zelenoj boji.

Njena velika prednost je mekoća i udobnost te činjenica što se neopisivo lako usklađuje sa svom vrstom odjeće, od traperica do mini haljina. Također, uvijek se možete okušati u jednostavnom triku dodavanja kopče jer za mala gesta u potpunosti transformira ovaj hit komad!