kendall jenner

Ovom stajlingu nećete pronaći manu, ali od cijene torbice možda vam se zavrti u glavi

29.03.2024 u 10:20

  • +3

Kendall Jenner

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kendall Jenner svojim stajlinzima redovito privlači pažnju, a ovog puta je kombinacijom kontrastnih boja objedinjenih u sjajnim poslovnom looku nadmašila samu sebe

Kendall Jenner poslovna odijela nisu strana. Ipak, uvijek traži suptilne načine da poslovni look podigne i pokaže ga u nešto drugačijem obliku. Ovog puta uobičajeni i omiljeni joj total black stajling manekenka je zamijenila za neočekivanu, ali komplementarnu shemu boja.

Za dnevni izlazak na Beverly Hillsu Kendall je eksperimentirala s neupadljivom mornarskom nijansom, u obliku odijela s remenom. A odijelo te bije bilo je idealna podloga za na kojoj je njezina narančasta torba posebno došla do izražaja – prikaz teorije boja u punom sjaju.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Uredski chic izgleda supermodela uključivao je oversized sako čvrsto stegnut remenom u struku te hlače širokih nogavica. Za ovaj Kendallin stajling zaslužna je njezina dugogodišnja stilistica Dani Michelle, koja Kednallinu kombinaciju podijelila i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Stajling je bio upotpunjen cipelama od sjajne kože i zlatnim dodacima. No, komad koji je daleko najviše privlačio pažnju bila je njezina jarko narančasta torba Kalimero Città čiji dizajn potpisuje Bottega Veneta, a cijena joj iznosi 4 270 eura. Upečatljiva torbica ima prepoznatljivu Botteginu tkanu teksturu i gornju ručku, plus istaknuti detalj s resicama.

Ova Kendallina kombinacija majstorska je lekcija o vještini o lakom podizanju uobičajene siluete radne odjeće uz stiliziranje u jednom koraku. Tijekom godina, zvijezda serije Kardashians pridružila se dugom popisu stilskih zvijezda koje su prigrlile sve elemente poslovne odjeće - sakoe, hlače i još mnogo toga - u svoju svakodnevnu garderobu uz neočekivane zaokrete.