želimo ih!

Ovo su nove hit balerinke: Izgledaju tako dobro da i crni modeli padaju u drugi plan

29.03.2024 u 14:50

Bionic
Reading

Novi trend obuće osvaja ulice modnih metropola i doista ga je teško ne primijetiti, baš kao što je nemoguće zanemariti njegovu privlačnost. Od Londona, preko Milana i Pariza pa do New Yorka, trendseterice voljene crne ravne cipele mijenjaju za svjetlucave srebrne stilove

Uz zajamčeno privlačenje pozornosti, trend srebrnih ravnih cipela nudi novi način dodavanja nove dimenzije međusezonskoj odjeći bez potrebe za odijevanje u jarke boje.

Srebrne nijanse su vidno počele uzimati maha kada je ormarima zaljubljenica u modu zavladao trend srebrnih hlača koji je zaokupio pozornost krajem prošle godine.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

A trend srebrne boje sada se prelio i na cipele čineći ovaj taj trend još privlačnijim. Zamaskirane kao upečatljive cipele, srebrne ravne cipele zapravo su mnogo nosivije nego što se čini. Ova boja nije daleko od sivih i bijelih tonova koje smo stilizirali desetljećima, a jednako dobro pristaje uz crne, bež i boju trapera koji obično prevladavaju u ormarima.

Srebrne balerinke odličan su način da u ormar unesete osvježenje u pravom proljetnom duhu. Izbor je vrlo šarolik a svi imaju istu značajku – odličan spoj udobnosti i stila. Od Reformationove lijepe verzije klasičnih balerinki do Mangove mrežaste iteracije, u galeriji pronađite neke od najljepših modela.

  • +4
Srebrne balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo