KORISNI SAVJETI

Ovo su najtraženije traperice sezone

25.02.2022 u 08:53

Bionic
Reading

Traperice su neizbježan komad u garderobi svake fashionistice pa ako je i vama već dosta casual odjeće poput udobnih 'joggerica' ili tajica, neuništive hlače od jeansa trend su koji je uvijek aktualan

Premda se već neko vrijeme predviđa kraj dominacije skinny traperica, to se konačno i dogodilo pa su čak i 'najtvrdokornije' zaljubljenice u pripijene modele među kojima je i vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, popustile.

U svakom slučaju ove sezone je naglasak na trapericama udobnijih, širih nogavica koje laskaju svakom obliku tijela i nerijetko su visokog struka.

Riječ je modelima koji su nadahnuti stilom 90-ih koji je posljednjih nekoliko sezona u fokusu zanimanja zaljubljenica u modu.

Osim stila 90-ih traženi su u stilovi s početka 2000-ih poput bootcut krojeva ili trapezica, a mnogi zazivaju i povrat omraženih tzv. patchwork traperica kakve je rado nosila Britney Spears.

  • +16
Baggy traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ako vam se sviđaju ovakve traper varijante možete se poigrati i s ekstravagantnim, baggy kreacijama kakve je nedavno nosila i Julia Fox, nova djevojka Kanye Westa.

Emma Ilori, voditeljica ženske mode u trgovinama Flannels, kaže kako se upečatljive traperice brenda Agolde tamo prodaju brzinom svjetlosti i to upravo zato jer spomenuti brend jako dobro zna crpiti inspiraciju iz prošlosti no s mjerom.

'Bez obzira tražite li traperice inspirirane retro stilom, traperice širokih nogavica ili uže traperice ravnih nogavica koje laskaju figuri, Agolde ima model baš za vas', objašnjava ona. Kako kaže, Libby Page s poznate online trgovine net-a-porter.com, najviše se traže modeli koju imaju jaku vintage vibru.

  • +6
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Brendovi Re/Done, Citizens of Humanity i GRLFRND neke su od naših najprodavanijih brendova traperica. Brendovi Totême, Mother i Frame također nude sjajne traperice jednostavnog dizajna i elegantnog izgleda.

'Ovakve traperice možete nositi tijekom cijele godine i dobra su investicija', objasnila je, a upravo takve modele klasičnog stila obožavaju Kaia Gerber, Kendall Jenner, Bella i Gigi Hadid...

Osim modela s ravnim nogavicama, ponovno su in i baggy traperice s niskim strukom koje se fantastično sljubljuju s trendi crop topovima, kratkim kardiganima, ili uskim majicama...

Fluidne siluete u super širokim hlačama s vrlo niskim strukom postaju sve popularnije, pa ako vam se sviđaju takvi modeli nećete pogriješiti ukoliko investirate upravo u takve modele.