PRAKTIČNA I JEDNOSTAVNA

Ovo su najpoželjnije varijante popularne frizure koju svi volimo

03.11.2023 u 11:17

Bionic
Reading

Rep, vjerojatno jedna od najpopularnijih frizura, dakako uz punđu, uvijek je in te dolazi u nekim novim varijantama

Njegova praktičnost čini rep jednim od najpopularnijih frizura svih vremena jer je gotov u nekoliko poteza, a može nas spasiti i onda kada se probudimo s kosom koja odbija poslušnost ili kad nam nije u reprezentativnom izdanju.

U svakom slučaju, rep je uvijek sjajna opcija jer može biti i glamurozan ili samo potpuno praktičan i prikladan za npr. odlazak u teretanu.

KATE BECKINSALE

Fatalna brineta u lateksu i vrtoglavim platformama ukrala pozornost na rođendanskom partyju u Los Angelesu

Pogledaj galeriju

Upravo zato je jedna od omiljenih frizura mnogih vlasnica duge kose, pogotovo u jesen ili zimu zbog vjetra, kiše i snijega.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svestran i chic, dolazi u brojnim varijantama, poput visokog repa koji vole Ariana Grande, Kate Beckinsale, Kim Kardashian i Jennifer Lopez, pa do ništa manje atraktivnog niskog repa, ukrašenog elegantnim satenskim ili plišanim accessoireom.

Evo koje će varijante repa biti najpopularnije u mjesecima pred nama:

Super visoki rep

Visoki rep savršen je za svakodnevno nošenje, no odlično izgleda i ako tragate za frizurom za neku večernju prigodu ili važan izlazak. Ove sezone in je vrlo visoki rep koji više nije na vrhu zatiljka, već se pomiče na vrh. Ovakav retro look zaokružite nekom chic mašnom, trakom ili zgodnom kopčom.

Višestruko ispleteni rep

Podijelite rep u manje pletenice, baš poput modne influencerice i modela Olivije Culpo, kojoj fantastično pristaje ovakva frizura. Njezin rep sastoji se od šest ispletenih sitnih pletenica, a riječ je o cool frizuri, savršenoj za hladne i vjetrovite jesensko-zimske mjesece.

Glamurozni polurep

Ova klasična frizura, koju smo voljeli i početkom 2000-ih, vratila se u velikom stilu. Kako je napraviti? Nije teško: podignite samo gornju polovicu kose i skupite je u rep, a ostatak slobodno raspustite. Ova iznimno praktična frizura savršen je kompromis između raspuštene kose i repa. Najveća prednost je naravno to što, iako je zapravo puštena, ne pada stalno na lice.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'