MODNO NADAHNUĆE

Volite francuski chic? Onda su ovi vječni komadi kao stvoreni za vas

03.11.2023 u 06:31

Bionic
Reading

Bez obzira na sve trendove, stil odijevanja uvijek sjajno dotjeranih Francuskinja, osobito Parižanki, vječna je modna inspiracija

Uvijek s određenom dozom nonšalancije, koja svaki izgled čini sofisticiranim i toliko privlačnim, chic Francuskinje poput Jeanne Damas, Isabelle Huppert, Leie Sfez i Camille Razat ne prestaju nas oduševljavati svojim cool modnim izborima.

Poznato je to da uz pomoć nekoliko ključnih komada možemo dobiti bezbroj dobrih odjevnih kombinacija.

Vrijedni kopiranja

Genijalni stajlinzi s ulica Pariza neiscrpna su modna inspiracija

Pogledaj galeriju

Ukoliko i vi volite ženstven, no ujedno ležeran francuski stil koji nikad ne izlazi iz mode, onda ove sezone trebate investirati u nekoliko ključnih komada.

Sako s dvorednim kopčanjem

Slojevitost je ključna ove iznimno tople jeseni jer su jutra i večeri svježi, stoga je odlična ideja investirati u sako s dvorednim kopčanjem. Sjajno se slaže i s jednostavnim topovima, košuljama i trapericama, a možete ga nositi i s balerinkama, loafericama, tenisicama, kaubojkama...

Minimalistička suknja

Suknje bez dodatnih detalja, poput pencil ili maxi modela u nekoj neutralnoj boji, isplativ su komad koji može upotpuniti svaku jesensku modnu kombinaciju. Sparite ih s tenisicama ili čizmama, a osobito su in one načinjene od mekog pletiva ili satena.

Košulja tzv. muškog kroja

Košulje, osobito one oversized krojeva, apsolutni su hit, a pogotovo one u bijeloj ili s plavim prugicama. Ovo je komad koji možete nositi 'štreberski' i ispod džempera, a dobro izgleda i s cipelama na visoku petu i elegantnim hlačama za neku poslovnu ili večernju prigodu.

Traper jakne

Unazad nekoliko sezona bilježimo velik porast popularnost jakni od trapera, a uz sakoe su neizostavan dio jesenskih lookova stajliš Francuskinja. Možete ih nositi i s maxi suknjama ili potpuno zakopčane - kao košulju.

Široke hlače

Ove jeseni Francuskinje ne izlaze iz širokih hlača, bez obzira radi li se o cargo modelima ili trapericama. Kako ih nositi? Spojite ih s balerinkama, loafericama ili tenisicama.