sako i bijela majica

Svestrana i neodoljivo chic: Ova kombinacija najmoderniji je look sezone

03.11.2023 u 09:23

Bionic
Reading

Nosiva na traperice ili suknje, gležnjače ili visoke čizme, kombinacija crnog sakoa i bijele majice pogođeni je stajling u svim prigodama

Inspiracije za stiliziranje novih modnih kombinacija uistinu nikad previše, a ako ste među onima koji najviše vole jednostavne, chic stajlinge, oduševit će vas opcija koja se ove sezone prometnula u hit svakodnevni outfit.

U sezoni u kojoj su najpoželjniji basic komadi u neutralnim tonovima, nimalo ne čudi što je najmoderniji stajling postao spoj dva odjevna predmeta koje gotovo svi imamo u garderobi: bijele majice i crnog sakoa.

Ova dva osnovna odjevna predmeta lako se stiliziraju sa svime što imate u svojoj modnoj kolekciji pa su, samim time, izvrsna investicija. No, gledajući trendove ove sezone, njihov spoj definitivno je neizostavan dnevni stajling koji ćete nositi iz dana u dan!

Osim što je praktična, ova kombinacija je i iznimno svestrana pa se nosi na hlače, suknje i sve tipove obuće. Dapače, od nje možete napraviti potpuno pogođeni street style look usklađivanjem s trendi tenisicama ili otmjenu biznis kombinaciju zaokruženu elegantnim visokim čizmama ili mokasinkama s visokom platformom.

Ako se, pak, u potpunosti želite uskladiti s chic Francuskinjama koje se od spoja bijele majice i crnog sakoa ove jeseni teško odvajaju, nosite ih na njima omiljene klasične ravne traperice i jednostavnu obuću poput gležnjača ili cipela na petu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'