ZA SVAKU FIGURU

Ovo su najljepše haljine party sezone: U njima ćete zablistati poput modne zvijezde

19.12.2021 u 12:17

Bionic
Reading

Uz bok renomiranim dizajnerskim brendovima, popularne high street trgovine ove blagdanske sezone dale su sve od sebe kako bi ljubiteljicama mode ponudile efektne party komade, poput haljina u kojima će narednih tjedana moći zablistati

Predblagdansko vrijeme koje obiluje zabavama i raznim svečanim prigodama vrijeme je u kojem većina žena kreće u iscrpljujuću potragu za poklonima, ali i savršenom odjećom koja će ih učiniti neodoljivima.

Mnoge će se zaljubljenice u modu odlučiti za klasik kojim nikad ne mogu pogriješiti - malu crnu haljinu - no odlična opcija za svečane prigode su i haljine od tkanina koje ostavljaju dojam luksuza, poput baršuna, čipke, satena ili svile. Upravo takvima primjercima posljednjih dana obiluju police trgovine, a zahvaljujući bogatoj ponudi svaka će dama pronaći idealnu party kreaciju za sebe.

  • +9
Party haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kako odabrati idealnu party haljinu prema obliku tijela?

U blagdanskoj sezoni žene vole zablistati i pritom se osjećati udobno u osmišljenim stajlinzima, a kako bi odabir party haljine bio dobitni, isplati se obratiti veću pozornost na tjelesnu građu.

Za figuru jabuke specifičan je jači struk, a kako biste istaknuli najbolje od nje, u tome vam mogu pomoći haljine koje krojem u potpunosti ne prianjaju uz vašu liniju - njima ćete stvoriti modernu siluetu koju priželjkujete.

Ako je prirodan oblik vašeg tijela ravan i atletski, birajte haljine drapiranog kroja. Upravo one stvorit će vizualni efekt oblina koje vam nedostaju.

Pripadnicama figure pješčanog sata najviše se preporučuju haljine na preklop s detaljem remena ili trake oko struka. Ovim detaljem istaknut ćete struk i odvratiti pozornost od područja koja ne želite naglašavati.

Žensku figuru obrnutog trokuta karakterizira jači gornji dio tijela u odnosu na donji. Kako biste istaknuli najbolje od nje i pritom ostvarili potreban balans, birajte haljine čiji se donji dio u kroju i detaljima razlikuje od gornjeg dijela kreacije.

Za žene koje glavninu težine nose u donjem dijelu tijela najbolji su izbor haljine koje se započinju širiti od struka i pritom previše ne dodiruju figuru donjeg dijela tijela.