PRISTAJU SVIMA

Ovo su najbolji kupaći kostimi koji komplimentiraju svakom stasu

16.06.2023 u 14:32

Bionic
Reading

U kupaćem kostimu, osobito onima 'hrabrijeg stila', koji ponekad otkrivaju i više nego što smo spremni, mnogi se često prvih dana ljetovanja ne osjećaju previše ugodno

Za mnoge je skidanje u kupaći kostim prvih dana ljetovanja, osobito dok koža nije preplanula, a još nismo stekli samopouzdanje za takvo 'razotkrivanje', prava noćna mora, a ako ste i vi među njima, nemojte se brinuti jer rješenje je u određenim modelima koji laskaju svakom tipu građe.

'Biti spreman za kupaći kostim' može značiti različite stvari, no za mnoge je najvažnije osjećati se kao djevojka od milijun dolara. Ovoga trenutka ne osjećate se baš nešto samopouzdano ni u jednom od svojih kupaćih kostima? Nema razloga za paniku jer smo pronašli iznimno laskave modele u kojima ćete se osjećati kao kraljica plaže, a komplimentiraju svakom stasu.

  • +3
Trendi kupaći kostimi Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Crni kupaći kostimi

Bezvremenski kupaći kostimi u crnoj boji uvijek su sjajna opcija jer nas vizualno čine vitkijima, a preporuka je da se odlučite za klasičan jednodijelni kupaći kostim s košaricama jer je vrlo laskav.

Color-block kupaći kostimi

Ovakvi su modeli fantastična ideja jer doista na najbolji mogući način prikrivaju nedostatke, a adute mogu istaknuti u prvi plan. Osim toga, ako su boje dobro raspoređene, uspješno vizualno skidaju kilograme.

Kupaći kostimi sa životinjskim printom

Ima li što upečatljivije od kupaćih kostima životinjskog uzorka? Sjajan su izbor za sve one kojima treba doza samopouzdanja.

Kostimi načinjeni od naborane tkanine

Ovakvi modeli nude apsolutnu udobnost, a njihova je prednost ta što se uspješno prilagođavaju tijelu zahvaljujući posebnosti tkanine od koje su načinjeni i odlično izgledaju ne samo na mršavicama. Riječ je o tzv. tkanini seersucker, koju odlikuje rebrast izgled, zahvaljujući teksturi u kojoj se izmjenjuju zategnute i mekše niti.

Kupaći kostimi bez naramenica

Niste ljubitelj 'bijelih traka' na ramenima? Za vas su ovakvi modeli must have, a čine čuda i za samopouzdanje.

Kupaći kostimi s kratkim hlačama

Ako tražite dodatnu pokrivenost nogu, slatki kupaći kostimi s donjim dijelom u obliku kratkih hlačica odlična su ideja. Osim što su iznimno udobni, laskaju svakoj građi i pokrivaju sve ono što želimo pokriti, a vrlo su cool i efektni.