NIŠTA BEZ GIANVITA ROSSIJA

Turneju po Karibima Kate Middleton završila omiljenim parom cipela

27.03.2022 u 13:59

Bionic
Reading

Karibe je Kate Middleton odlučila napustiti u žuto-bijeloj haljini inspiriranoj 80-ima, odabravši uz nju svoj omiljeni par cipela. Naravno, riječ je o salonkama Gianvita Rossija, kojima je vjerna godinama i koje ima u nekoliko boja

U ormaru vojvotkinje od Cambridgea posebno mjesto ima jedan model cipela, kojeg je nabavila u najmanje šest boja. Naravno, riječ je o salonkama Gianvita Rossija, čija je cijena 5 tisuća kuna, a koje Kate Middleton obožava i kombinira u svim prigodama.

Upravo je u njima napustila sinoć Bahame, završivši tako kraljevsku turneju po Karibima. Ovoga je puta Rossijeve salonke iskombinirala sa bijelo-žutom cvjetnom haljinom, inspiriranom 80-ima, s potpisom Alessandre Rich, sa kragnom u stilu Petra Pana, kojom je odala počast svojoj pokojnoj svekrvi, princezi Diani.

  • +3
Kate Middleton u cipelama Gianvito Rossi Izvor: Profimedia / Autor: FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia

Sve je zaokružila bijelom Ferragamo torbicom, kao i naušnicama čija je vrijednost oko 30 tisuća kuna. Inače, ove salonke rade se u Italiji, a sam dizajner ih opisuje kao elegantne, ženstvene i moderne. Posebne su po špicu, kao i potpetici od 10,5 centimetara, a moguće ih je odabrati u koži ili antilop varijanti.

A osim u krem boji, kakve je ponijela na turneju po Karibima, Kate Middleton u svom ormaru ima primjerke u boji pralina, crnoj, burgundca, kao i od crvene brušene kože i metalik srebrne kože.

Primjerice, klasične crne salonke od brušene kože obukla je u ožujku 2016. uz crveno-bijelu kaput haljinu, dok je u lipnju iste godine svoj stajling za događanje u dvorcu Windsor upotpunila modelom u crvenoj boji.

Nakon toga se u srpnju te iste godine vratila ponovno crnom modelu za komemoraciju u sjećanje na bitku kod Somme, da bi u studenom odabrala model u boji burgundca.

Početkom 2017. ponovno je posegnula za omiljenim modelom cipela u crnoj boji, dok je 2019. srebrni model odabrala za posjet Royal Ascotu.