VRIJEDI JE ISPROBATI

Ovo je sigurno najbolja frizura za tanku kosu, a idealna je za tople dane pred nama

07.04.2022 u 09:15

Bionic
Reading

Svatko tko ima tanku kosu suočava se s istim problemom – čim ona dosegne određenu duljinu, gubi volumen. Tada posežemo za arsenalom četki i raznih preparata kako bismo joj dali malo strukture i volumena. No na to zaboravite ovog proljeća i prigrlite novi trend koji će vas oduševiti

Oblikovanje kose, uvijanje i feniranje u cilju dodavanja volumena i strukture - sav taj posao zahtijeva i poprilično vremena i strpljenja.

Srećom, ove sezone možete odbaciti sve četke i alate za stiliziranje kose te prigrlite novi beuaty trend koji će, nesumnjivo, biti pravi hit.

Trend barely there hair idealan je za tanku kosu

Novi trend koji ne zahtijeva dugotrajno oblikovanje stručnjaci za kosu nazivaju barely there hair. Izgled ove frizure opisuju kao pandan prirodnom izgledu, looku bez trunke šminke. Kosa bi trebala izgledati kao da ste upravo ustali iz kreveta, ali bez pramenova koji strše na sve strane. Trendi frizura barely there hair popularna je ljeti i idealna za finu, glatku i tanku strukturu kose jer je trud uložen u stiliziranje u ovom slučaju gotovo nikakav.

Najbolja odlika ove frizure činjenica je da njeno oblikovanje nije komplicirano niti zahtijeva puno vremena. Naime za barely there hair ne morate koristiti čak ni sušilo. Nakon pranja kose jednostavno na pramenove nanesite kremu ili sprej za oblikovanje i ostavite da se sama osuši na zraku. Nakon toga spremni ste za pokret. Ne može lakše, zar ne?

RIJEČ SLAVNOG STILISTA

Kratke, srednje dužine ili duge: Ovih 15 frizura posebno laskaju tankoj kosi

Pogledaj galeriju
  • placeholder