UKRADI STIL

Ovo je savršen stajling za sve koje žele biti modno diskretne, a ipak primijećene

15.11.2023 u 13:38

  • +2

Naomi Watts

Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Sjajan primjer diskretnog, ali itekako pamtljivog stajlinga pokazala je holivudska zvijezda Naomi Watts

U posljednje vrijeme stalno slušamo o trendu koji se zove quiet luxury iliti po naški tihi luksuz. Nema koja me klijentica nije pitala o tom terminu, a ja im odgovaram u šali da uvijek radim nenametljivi luksuz, bez ikakvih dodatnih kič varijanti. Za takve stajlinge ionako postoje drugi stilisti koji vole nabacati što god stignu na svoje klijentice, tako da to ispadne jeftini šrot.

Primjer koji dobro opisuje ovaj jednostavan trend je stajling popularne i lijepe glumice Naomi Watts. Bez previše uljepšavanja kombinacije te nepotrebnih dodataka, Naomi se odlučila za bijelu dolčevitu s midi bijelom suknjom te sako koji nije oversized, jer ni to ne spada u trend quiet luxury.

Na njezinom svijetlom stajlingu dominiraju čizme do koljena s malim dodatkom luksuza, a to je zlatna peta koju je povezala s tankom narukvicom i još tanjim zlatnim detaljem na naočalama. Ako i vi želite biti modno diskretni, a ipak primijećeni, onda je ovo savršen stajling za vas, a ja sam vam pronašao slične odjevne predmete za puno manje novca.