savršen izbor

Chic od glave do pete: Ovo su najljepše haljine za posao

12.11.2023 u 16:17

Bionic
Reading

Lijepe, podjednako elegantne i nosive haljine za posao pripadaju svakoj garderobi, bez obzira idete li u ured, radite na daljinu ili često održavate sastanke s kolegama i klijentima. A ovo su neke od najljepših koje ćete pronaći

Između sastanaka, predstavljanja projekta i intervjua sa šefom ili članovima tima, elegantna haljina uvijek će se uzdizati na ljestvici vaše uredske odjeće - još bolje ako odražava vaš osobni osjećaj za stil. Bez obzira na godišnje doba, elegantni i minimalistički midi model uvijek ostavlja snažan dojam. U hladnijim mjesecima kožni dizajn mogao bi vas iznenaditi svojim profesionalnim dojmom. Slično tome, klasične wrap siluete lijepo se slažu sa svime, od sandala i ravnih tenisica do čizama i visokih potpetica, bez obzira volite li trendi siluete s platformom ili lijepe Mary Jane modele.

Još jedan ultimativni dodatak za sva godišnja doba je jednostavna košulja-haljina jer uvijek izgleda elegantno i profesionalno. Samt, mješavine vune, svila, pa čak i traper zadivljujuće su chic u hladnijim mjesecima. A ako se odlučite za modele od pamučnog poplina, posegnite za tamnijim tonovima za jesen i zimu, poput crne, maslinastozelene ili tamnoplave, a bezvremensku bijelu, bež i svjetlije nijanse sačuvajte za proljeće i ljeto.

Za pomalo strog izgled, kada želite preskočiti odijelo, birajte strukirane haljine s remenom u struku. Ako je pak vaš stil nešto ležerniji, pletene haljine i printani stilovi, od pruga preko cvjetnih motiva do apstraktnih uzoraka, bit će pun pogodak.

Minimalistički midi modeli

Minimalistički midi modeli predstavljaju vrhunsku sofisticiranost i savršeni su za posao. Modernizirajte svoj asortiman nabranim i drapiranim dizajnom, poput Totêmea i Zare, ili prigrlite ultra elegantnu iteraciju kože, poput Massima Duttija.

Košulja-haljina

Košulja-haljine su stekle popularnost 60-ih godina prošlog stoljeća. Osvježite svoj asortiman verzijama od trapera ili samta, poput onih iz Cosa i Chloéa. Ove sezone nabrani detalji jedan su od najboljih uglađenih odabira kada tražimo više detalja, poput Fendija i Tory Burch.

Haljina s remenom

Haljina s remenom ne samo da lijepo definira oblik tijela, već unosi strukturu u izgled. Mogućnosti su velike, od dizajna nadahnutog korisnim stvarima, kao što je novosezonska verzija Caroline Herrere, do odvažnih remena Guccija i užih pojaseva za struk, kao što nude Ulla Johnson, Norma Kamali i Ninety Percent.

Wrap haljine

Kao glavna stvar u ormaru 30-ih i 40-ih, wrap haljina je osnova za posao; od pamuka, trapera i rebrastih iteracija (Veronica Beard, Co i Anine Bing) do divnih boja, kakve su majstorski kreirali Valentino i Rick Owens.

Pletene haljine

Pletene haljine odlično funkcioniraju na poslu. Usredotočite se na dulje duljine, izrezane dekoltee i elegantne detalje poput plisiranih suknji ili elegantnog ovratnika - pogledajte lepršavi čeličnoplavi midi stil Josepha ili prošaran rebrasti stil Proenze Schouler.

Haljine s printom

Uzorci su najbolji način da istaknete svoju osobnost na radnom mjestu - od bezvremenskog tvida i pepita uzorka, kao što trenutno nude Oscar de la Renta i Purdey, preko ženstvenih cvjetnih à la Dôen, do uzoraka nadahnutih umjetnošću nalik mramoru u ponudi Isabel Marant i Missonijevih očaravajućih cik-cakova.

  • +25
Haljine za posao Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'