provjereni stajling

Ovo je omiljena modna kombinacija Kate Middleton

21.06.2017 u 11:22

Bionic
Reading

Kate Middleton i princ William pristigli su na trkalište Ascot gdje se tradicionalno svake godine održava kraljevska trka konja, a glavna zvijeda manifestacije bila je lijepa vojvotkinja od Cambridgea koja se pojavila u stajlingu gotovo identičnom onome koji je nosila prethodne godine

Kraljevska obitelj tradicionalno je prisustvovala Royal Ascot svečanosti, jednom od najvažnijih događanja u britanskom kalendaru na kojem se svake godine okupe svi važni članovi kraljevskog porijekla kako bi uživali u trkama konja.

Na takvom je događanju posebno važno ostaviti dobar dojam, stoga se pomno gleda što su uzvanici odjenuli, a posebice kada je riječ o vojvotkinji od Cambridgea.

Kate Middleton na trkalište je pristigla u kočiji, s pricom Williamom koji je, kao i ostatak muškog dijela uzvanika, nosio cilindar koji je uskladio s crnim sakoom i sivim hlačama, dok se Kate odlučila za upečatljivu bijelu čipkastu haljinu, vrlo sličnu haljini modnog dvojca Dolce & Gabbana koju je za istu prigodu nosila i prethodne godine.

Lijepa vojvotkinja ovoga je puta odabrala haljinu Alexandera McQueena koja seže do koljena, a outfit je upotpunila bež clutch torbicom modne kuće Loeffler Randall te Gianvito Rossi špic salonkama u istoj boji.

  • +12
Kate Middleton na trkalište Ascot stigla je u gotovo identičnom stajlingu kao i prethodne godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je riječ o gotovo identičnom stajlingu kao i prethodne godine, svjedoči i činjenica da je Kate ponovno odabrala identičnu frizuru. Nisku punđu začinila je elegantnim bijelim šeširom, također vrlo sličnim onome koji je nosila na trkalištu prije godinu dana.

Naravno, tu je i skupocjeni nakit iz kolekcije britanske kraljice koji ona rado posuđuje lijepoj Kate. Vojvotkinja je elegantan stajling zapečatila jednako elegantnim visećim bisernim naušnicama.