jednostavno elegantna

Pet beauty trikova Kate Middleton koje možete kopirati

16.06.2017 u 09:27

Bionic
Reading

Ona je neokrunjena kraljica stila i predmet zavisti gotovo svake žene na svijetu i to ne samo zato što je osvojila srce princa Williama. Kate Middleton jedna je od najsofisticiranijih žena koje su kročile crvenim tepihom te svim outfitima dodaje dašak osobnosti. Evo pet trikova koji otkrivaju kako joj uspijeva uvijek biti tako elegantna i besprijekornog stila

1. Frizura je njezin zaštitni znak

Ako u nešto treba uložiti u svijetu ljepote, Kate bi se svakako složila da je to dobar frizer koji će potpuno razumjeti sve vaše želje i prohtjeve. Vojvotkinja je tako već godinama vjerna svojim bogatim i bujnim uvojcima koje oblikuje stilist Richard Ward. 

2. U svemu je umjerena

Kate nikad ne pretjeruje ni u čemu, a pogotovo ne u šminkanju. Uvijek se prilagodi situaciji. Budući da ne prati slijepo sve trendove koji su nametnuti, nikada ju nećete vidjeti s previše tamno nacrtanim obrvama, previše obrubljenim usnicama ili žarkim bojama na noktima. Sve to ne doliči otmjenosti, njezinoj ulozi, ali ni godinama. 

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

3. Ona je praktički izmislila dnevni smoky eyes

Iako postoje određena pravila dnevnog i noćnog make up looka, Kate bez problema dokazuje kako se tuš na očima može nositi u bilo kojoj prilici. Bilo da ide u posjet farmi, kada nosi čizme stare 13 godina, ili da se sprema za jedan od svojih služenih posjeta, kada zablista na crvenom tepihu poput prave dive, princeza gotovo uvijek ima jednak make up. Umjereno, ali lijepo naglašene oči, uz malo rumenila, složit će se mnogi, look je za sve situacije.

4. Ponovno je popularizirala visoko podignutu kosu

Početkom veljače, kada je došla na 70. dodjelu britanske filmske akademije, zablistala je svojim outfitom kao i uvijek, ali mnogi su primijetili značajnu promjenu na njezinoj kosi, koju je za tu prigodu podigla u visoku svečanu frizuru. Iako su ih mnogi ostavili daleko u 90-ima, Kate je pokazala da se takve frizure mogu itekako uklopiti u otmjene prigode. Također nije rijetkost da ju vidimo i s visokim konjskim repom, što joj izvrsno pristaje. Pramenovi kose koji pravilno padaju, čineći pri dnu lijepo zaobljen luk, iako djeluju obično, daju joj dozu elegancije i glamuroznosti pa se ova frizura izvrsno uklapa u neku dnevnu varijantu.

5. Uvijek s blagim rumenilom

Njezino lice, složit će se mnogi, nikada ne djeluje previše našminkano niti zasuto teškim make upom. Uvijek uz dozu prirodnosti, njezine se jagodice blago rumene, što uz njezin neizostavan osmijeh daje dojam svježine i odmornosti licu.