MODNA 'RECIKLAŽA'

Kate Middleton ponovno zaslužila peticu za stil

17.06.2017 u 11:00

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea nastavlja oduševljavati svojim besprijekornim modnim odabirima

Dobro je poznata stvar da kad se pojavi Kate Middleton, ostali padaju u drugi plan.

Omiljena članica engleske kraljevske obitelji ponovno je pokazala da ima nepogrješiv osjećaj za stil te da se ne libi reciklirati odjeću koja joj je draga.

Zgodna supruga prince Williama izgledala je fantastično odlučivši se za vječiti modni klasik, kombinaciju bijele i plave u kojoj je bila u središtu pozornosti.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Middleton je poznata po tome što skupocjene dizajnerske krpice kombinira i sa svima pristupačnim brendovima poput Zare stvarajući stajlinge u kojima ostavlja bez daha.

Lijepa brineta odlično je spojila Zarin bijeli sako, tamnoplave hlače kraćih nogavica s ukrasnim gumbima brenda J. Crew te udobne cipele s trendi blok-petom, također s potpisom J. Crew. Modnim znalcima nije promaknulo niti to da je isti bijeli sako i štikle tweed uzorka J. Crew Kate nosila prilikom prošlogodišnje posjete Kanadi.

Ovaj savršeni ljetni stajling zaokružile su zlatne naušnice (Mirabelle Lolita), prepoznatljiva frizura s blagim uvojcima i diskretan make up. Tajna njezinog uvijek svježeg izgleda, kažu vizažisti, upravo je u štedljivostii prilikom nanošenja šminke, a ono što je konstanta je malo rumenila na jagodicama koje joj daje mladenački look.