prostrano imanje

Ovo je novi dom Kris Jenner u najluksuznijem dijelu Los Angelesa

13.12.2017 u 11:22

Bionic
Reading

Majka slavnih reality zvijezda, sestara Kardashian, Kris Jenner ovih se dana seli na svoje novo prostrano imanje u jedan od najelitnijih dijelova Los Angelesa, Hidden Hills. Zavirite u luksuzno zdanje njezina nova doma

Kako bi bila što bliže svojoj mezimici Kim Kardashian, koja će uskoro po treći puta postati majka, Kris Jenner kupila je posjed i luksuzno opremljenu vilu tik do svoje kćeri. 

Prostrano imanje za koje je izdvojila gotovo 10 milijuna dolara proteže se na nekoliko stotina hektara te osim vanjskog i unutarnjeg bazena, sadrži malu kino dvoranu, igraonicu i spa centar u koji stane 10 osoba.

  • +9
Novi dom Kris Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je luksuzna vila za sada opremljena na nivou i dizajnerski besprijekorna, Kris će navodno još dodatnih 10 milijuna potrošiti na njezino uređenje. 

Već pri samom ulazu u kuću, vidi se doza modernog interijera, uz drvene detalje i mnogo staklenih površina koji otvaraju prostor. 

Mnogo velikih prozora daje dovoljno prirodnog svijetla u gotovo svim prostorijama. 

Bogatoj reality zvijezdi ugodan boravak u njezinu novu domu dodatno će osigurati i velika spavaća soba koja se spaja s kupaonicom. Dvije prostorije dijeli tek velika staklena stijena, što ovaj prostor čini još zanimljivijim. 

Kako bi svoju veliku obitelj imala gdje okupiti, Kris se pobrinula da kuhinja ima dovoljno prostora, a blagovaonica veliki stol na kojem će često zajedno objedovati. 

Zbog svoje ljubavi prema skupim krpicama i šopingu, slavna baka trebat će i prostrani walk- in ormar, koji ova kuća također nudi. 

Međutim, na posjedu je možda najljepši vanjski dio imanja. Zelena oaza u čijem se centru nalazi veliki bazen te terasa za ljetne i proljetne zabave, sigurno će najviše razveseliti najmlađe članove slavne obitelji.