ITEKAKO UČINKOVITO

'Ovo je najbolji način da doprete do svojih klijenata'

07.04.2014 u 15:25

Bionic
Reading

'S obzirom na to da je web-stranica glavni izvor informacija o uslugama koje pruža Estema i prilično je posjećena, tražila sam načine na koje bi ju učinila još popularnijom. Usluga internetskog oglašavanja na Hrvatskog telekoma učinila mi se kao idealna prilika, s obzirom na vrlo pristupačnu cijenu, unutar koje za samo nešto više od 600 kn mjesečno dobivam prostor na internetu, a potencijalni klijenti me na taj način uvijek mogu jednostavno naći', komentirala je zadovoljno efikasnost internetskog oglašavanja Rajka Lukovnjak, vlasnica medicinsko-kozmetičkog centra Estema

Rajka Lukovnjak prije godinu dana odlučila je isprobati usluge internetskog oglašavanja iz ponude Hrvatskog telekoma. Marketinški pristup ove uspješne poslovne žene jedan je od primjera za to kako mali poduzetnici često imaju prednost nad velikim tržišnim divovima jer razumiju kako je individualan pristup korisnicima bitan.  Mali i srednji poduzetnici u neprestanoj su potrazi za financijski dostupnim, ali efikasnim oglašavanjem jer dobro paze na svaku kunu koju ulažu i povrat koji im donosi.

Nakon desetljeća aktivnosti na poslovima internetskog marketinga, kroz upravljanje tportalom te praćenja potreba malog hrvatskog poduzetnika, Hrvatski telekom ponudio je set usluga internetskog marketinga prilagođen njihovoj organizaciji i budžetima.

Internetsko oglašavanje danas svakom tržišnom sudioniku omogućava da u pravom trenutku bude dostupan na pravom mjestu, odnosno, upravo onda kada potencijalni kupac traži određeni proizvod ili uslugu. Ključne riječi, koje poduzetnici sami određuju prilikom sklapanja ugovora, upisane u tražilicu, direktno im dovode potencijalnog klijenta 'na vrata'.

Tako recimo, ako tražite kozmetičke usluge pod pojmovima 'kozmetički salon Zagreb' ili 'mikrodermoabrazija Zagreb' i nešto od toga upišete u Google, pojavit će vam se dostupne usluge kozmetičkog centra Estema na nekoj od ključnih pozicija, uz uobičajene rezultate pretrage. Svi parametri koji su ključni za vidljivost usluga ili proizvoda, u rukama su pouzdanih marketinških i web-stručnjaka koji ih pozicioniraju na pravo mjesto u pravo vrijeme.

Nakon godinu dana korištenja ove usluge, vlasnica Esteme ocjenjuje: 'Usluga internetskog oglašavanja pokazala se kao odličan način promocije. Otkad se njime koristimo, neosporno je povećan interes za naše usluge i itekako osjećamo dobrobiti ovakvog načina promocije. Dapače, to je postao jedini i sasvim dovoljan način našeg oglašavanja jer se pokazao kao veoma funkcionalan i učinkovit.'

Čini vam se odlično? Mora da je i skupo?

Paketi Hrvatskog telekoma napravljeni su upravo za male i srednje poduzetnike i stoga se njihova cijena kreće već od 329 kn mjesečno. Postignite maksimalan učinak za minimalno ulaganje – pošaljite upit već danas i saznajte više o ovom načinu oglašavanja.

Na internetu su vaši kupci i klijenti, pa budite i vi!