ZA PROLJETNE STAJLINGE

Ovo je fantastična alternativa trapericama, a sjajno stoji svima bez obzira na godine

19.03.2021 u 10:09

Bionic
Reading

Suknje od trapera podjednako su praktične kao i traperice, pa ako ste dosad bili vjerni kraćim varijantama, nećete pogriješiti ako se odlučite za maksi suknje koje su savršen komad za nadolazeće proljetno-ljetno razdoblje

Ukoliko niste ljubiteljica maksi duljina, vjerujemo kako ćete se odmah predomisliti kad vidite Zarinu dugu suknju od trapera koja garantirano paše svim damama bez obzira na dob.

Duge suknje imaju brojne pluseve jer izdužuju figuru, a i savršene su i za one dane kad nismo raspoloženi pokazivati noge.

Osim što je vrlo praktična i sjajno se slaže i s kratkim topovima, majicama golih ramena ili trendi bluzama s puf rukavima, genijalno izgleda i kad se spari s tenisicama.

Prednost traper suknji je što se bez problema uklapaju u svaki stil pa ih možemo kombinirati i sa sandalama, espadrilama, balerinkama...

Maksi suknja i tenisice jedan su od onih spojeva koji u trenu 'skida' godine i pomlađuje, a najbolji je dokaz ludo dobar stajling pedeset plus influencerice Carmen Gimeno čijim se outfitima i neponovljivom osjećaju za stil ne možemo nadiviti.

  • +3
Traper suknje Izvor: Profimedia / Autor: A. Astes / Alamy / Alamy / Profimedia

Carmen je ponovno na svojem Instagram profilu na kojem ima sve više obožavatelja pokazala kreativan stajling za koji je dobila samo komplimente.

Stajliš Španjolka pronašla je maksi suknju nosivu u bezbrojnim prigodama, a ona se odlučila za komad s potpisom svima pristupačne Zare čija je cijena posve prihvatljivih 29,95 eura, odnosno 226 kuna.

Spojila ju je s uskom traper jaknom te je look dodatno naglasila kožnom torbom, bisernom ogrlicom i upečatljivim ružem.