MODNA IKONA DANAŠNJICE

Meghan Markle modno ne griješi, a ovo su njezina najbolja izdanja

15/26

Meghan Markle

Vojvotkinja je za prijem u Sydneyju, na kojem su dodijeljene nagrade istaknutim geografskim stručnjacima, odabrala kreaciju dizajnera Oscara de la Rente čija je cijena 10.000 funti (otprilike 90.000 kuna). Ovo skupocjeno izdanje od svijetlog tila i crne čipke koja imitira uzorak ptice na 37-godišnjoj vojvotkinji izgledalo je senzacionalno, a glamurozan kroj koji se širi u struku sakrio je njezin trudnički trbuščić.

Uz haljinu s koje nitko nije skidao pogled, Meghan je kombinirala cipele Aquazzura, koje je obula već nekoliko puta. Crne salonke s efektnom mašnicom na zadnjem kraju prikladne su za mnoga izdanja, pa ih je lako uklopiti u dnevne varijante, kao i elegantna večernja izdanja.

Meghan Markle

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prethodna slika Sljedeca slika
Do 2017. široj javnosti nepoznata američka glumica Meghan Markle postala je globalna senzacija kad se otkrilo da je u vezi s britanskim princem Harryjem. Zbog njega se odrekla glumačke karijere, napustila seriju 'Suits' i preselila na Otok te se u svibnju 2019. došetala u Givenchyjevoj vjenčanici do oltara, izrekla 'sudbonosno da' i dobila titulu vojvotkinje, a svaki njezin korak i stajling pomno se seciraju
  • Autor: G.R.
  • Objavljeno 22.12.2018 u 19:51