MODNA IKONA DANAŠNJICE

Meghan Markle modno ne griješi, a ovo su njezina najbolja izdanja

6/26

Meghan Markle

Sukladno tradiciji brenda Givenchy, čiste linije svilene vjenčanice postignute su korištenjem šest precizno postavljenih šavova. Fokus haljine je na lađa otvoru koji graciozno obavija ramena i naglašava skulpturalnost struka.

Linije haljine protežu se straga, gdje dominira veliki šlep, a ispod njega nalazi se podsuknja od trostrukog sloja svilene organze, dok uski tričetvrt rukavi daju i rafiniranu notu suvremenosti. Haljina je izrađena od najfinije svile koja ima nježan mat look, dok čista bijela nijansa daje notu svježine i suvremenosti.

Meghan Markle izrazila je želju da u ceremoniju budu uključene i sve 53 zemlje Commonwealtha, pa je dizajnerica dizajnirala veo ukrašen cvijetom koji je autohton za zemlju iz koje dolazi i svaki je drugačiji, a to je pak rezultiralo spektakularnom cvjetnom kompozicijom na velu.

Uz prekrasnu Givenchyjevu vjenčanicu Meghan je nosila cipele prekrivene svilom, također s potpisom te modne kuće, te tijaru s dijamantima kraljice Mary, koju joj je za ovu prigodu posudila kraljica Elizabeta II.

Meghan Markle

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
Do 2017. široj javnosti nepoznata američka glumica Meghan Markle postala je globalna senzacija kad se otkrilo da je u vezi s britanskim princem Harryjem. Zbog njega se odrekla glumačke karijere, napustila seriju 'Suits' i preselila na Otok te se u svibnju 2019. došetala u Givenchyjevoj vjenčanici do oltara, izrekla 'sudbonosno da' i dobila titulu vojvotkinje, a svaki njezin korak i stajling pomno se seciraju
  • Autor: G.R.
  • Objavljeno 22.12.2018 u 19:51