HIT MODELI

Pronašli smo haljine idealne za prijelazno razdoblje

09.09.2018 u 08:25

Bionic
Reading

U prijelaznim sezonskim razdobljima haljine su odjevni komad na koji uvijek možemo računati. Osim toga, većina modela ljetnih haljina zablistat će u jesenskoj sezoni s nekoliko dodatnih slojeva odjeće te s odgovarajućom obućom. Prema mišljenju modnih eksperata, ovih pet modela haljina idealan je odabir u jesenskim mjesecima

Karirane haljine inspirirane Divljim zapadom

Još uvijek aktualnu ljetnu sezonu označile su bijele haljine s detaljima inspiriranim Divljim zapadom, a prema riječima modnih eksperata, od njih se nećemo odvajati ni u jesenskim mjesecima. Dostupne u desecima novih uzoraka i stilova, jesenske verzije haljina inspiriranih Divljim zapadom podjednako su dobre kao ljetne, ako ne i bolje.

Satenske haljine u neonskim bojama

Iako zagasite nijanse i teške tkanine dominiraju jesenskom sezonom, u novoj će fokus biti na osvježavajućim, svijetlim nijansama i laganim teksturama. Svojoj neonskoj haljini pridružite laganu jaknu ili pletenu vestu kako biste bezbrižno i sa stilom uživali u hladnijim danima.

Objavu dijeli Olivia Perez (@livvperez)

  • +4
Satenske haljine u neonskim bojama Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Haljine s uzorkom leoparda

Fascinacija uzorkom leoparda u ljetnim mjesecima može se zahvaliti midi suknji s potpisom brenda Realisation Par, a koja je postala ogroman hit na društvenim mrežama. U jesenskim mjesecima ovaj uzorak, koji je s godinama postao modni klasik, moguće je pronaći u mnoštvu inačica, uključujući laskave modele haljina.

  • +8
Haljine s uzorkom leoparda Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Haljine s balon-rukavima

Haljine odvažnih silueta zahvaljujući pufastim, balon-rukavima garantiraju pažnju i u jesenskim mjesecima, a posebno će zablistati s obućom poput čizama iznad koljena.

Sako-haljine

Dobar primjerak sakoa smatra se ključnim odjevnim komadom koji morate imati u garderobi, a duži sakoi u službi haljine prisutniji su nego ikad prije, o čemu dovoljno svjedoči aktualna ponuda brendova, kao i nedavno izdanje vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +7
Sako-haljine na slavnim ljepoticama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia