DOBRA INVESTICIJA

Ovi modeli jesenskih haljina riješit će vas svih modnih dvojbi oko slaganja stajlinga

12.08.2022 u 06:34

Bionic
Reading

Jednostavnih linija, udobne, ženstvene i vrlo praktične, tzv. 'rebraste' haljine, odnosno haljine načinjene od rebrastih tkanina na tragu pletiva, pravi su jesenski klasik koji nas u jednom potezu rješava mučnih slaganja stajlinga

Ovakvi modeli haljina imaju nevjerojatnu sposobnost uklapanja u svaki stil, a vrlo su svestrane te ih je uvijek dobro imati u garderobi čim temperature počnu padati.

Haljine od pletiva spasit će svaku modnu situaciju od onih ležernih nedjeljnih prijepodneva kad se uputimo na kavu s prijateljicama, pa do dobro poznate jutarnje jurnjave na posao kad nemamo puno vremena osmišljavati stajlinge.

  • +6
Pletene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Rebrasti materijali od kojih su načinjeni imaju još jednu veliku prednost, a to je da se odlično prilagođavaju svakoj građi tijela te dolaze u bezbrojnim varijantama od midi haljina s dugim rukavima i trendi dekolteom u obliku srca pa do mini haljina s modernim prorezima koja jamči poglede.

MODNI KLASIK

Za plažu ili grad: 10 najljepših ljetnih torbi koje ćete obožavati nositi

Pogledaj galeriju

Mnoge ih se zaljubljenice u modu ne odriču niti tijekom ljeta ako su načinjene od tankih, prozračnih tkanina, no njihova uvjerljiva dominacija započinje tijekom jesensko-zimskog razdoblja.

Kako ih nositi? Mogućnosti su velike pa ih kombinirajte i s tenisicama, gležnjačama, trendi chunky loafericama, robusnim martama, kaubojkama....

Ako volite ovakve modele, pronašli smo nekoliko najpopularnijih varijanti u koje vrijedi investirati ove jeseni:

Haljine bez rukava

Haljine dolčevite

Haljine s V-izrezom

Haljine mini duljine

Haljine sa srcolikim dekolteom