srebro, ruže, ogromne torbe...

Ovi efektni modni dodaci uspješno će podignuti baš svaki stajling

30.05.2023 u 18:10

Bionic
Reading

Modne revije održane ovog proljeća pokazale su nekoliko trendova nakita, torbica i cipela uz koje u svega nekoliko trenutaka u potpunosti možete transformirati i najležerniji stajling

Modni dodaci najjednostavniji su način da i najobičniji stajling transformirate u pun modni pogodak, a nekoliko komada trenutno se prometnulo u vruće trendove.

Moć dodataka neupitna je jer će efektan nakit svakodnevnu kombinaciju hlača i majice učiniti otmjenom, a pogođene cipele i torbica imaju moć i posve ležernu haljinu pretvoriti u glamurozan modni odabir za najsvečanije prigode.

Na brojnim revijama održanim ovog proljeća nekoliko trendova u modnim dodacima došlo je do izražaja, a na raspolaganju je pregršt opcija od kojih ćete lako odabrati nešto prilagođeno svom stilu.

Ogromne torbe

Iako je svijet mode proteklih sezona uživao u kreiranju mikro torbi, u 2023. godini vrijedi pravilo 'što veće, to bolje'. Tote torbe glomaznih dimenzija vidjeli smo u mnogobrojnim verzijama na revijama brendova poput Chloe, Bottega Venete i Bally.

Ako ste u potrazi za statement komadom koji je ujedno toliko praktičan da u njemu možete nositi laptop, predimenzionirane torbe mogle bi biti prava stvar za vas.

Bottega Veneta - oversized torbe Izvor: Profimedia / Autor: Showbit.com / ShowBit / Profimedia

Balerinke

Nije tajna to da su balerinke među najpoželjnijim komadima ove godine, a na modnim revijama vidjeli smo kako upravo uz njih svaki stajling možemo vješto preobraziti u modni odabir koji odiše chic elegancijom.

Miu Miu definitivno je najzaslužniji za promicanje ovog trenda jer su upravo njihove satenske balerinke među prvima postale hit na društvenim mrežama.

  • +10
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Do kraja 2023. godine može očekivati nastavak opsjednutosti njihovim mnogobrojnim formama, materijalima i intrigantnim dizajnima, kao što je Chanelova kombinacija krem pletiva s crnim špicom od brušene kože.

'Nešto srebrno'

Metalni komadi od početka godine prometnuli su se u najtraženije pa ne čudi to što je jedan od najomiljenijih dodataka postalo 'nešto srebrno'. Bilo da birate glomazne naušnice, elegantne ogrlice ili srebrne torbice, budite sigurni da nećete pogriješiti, a oni najsmjeliji čitav će stajling vješto kombinirati sa srebrnim dodacima.

Efektni šeširi

Ako ste imalo sumnjali, možemo potvrditi da su se šeširi vratili na velika vrata. Revije brendova Eudon Choi i Paul & Joe pokazale su da intrigantne siluete šešira mogu biti izvrstan statement komad, a teško je odoljeti i efektnim oblicima košare, kakve su predstavili Etro, Carolina Herrera i Alberta Ferretti.

Detalji s ružama

Kada u svega nekoliko sekundi želite svoj outfit transformirati u nešto moderno i usklađeno s najnovijim trendovima, sve što vam je potrebno jest ženstveni detalj ruže!

Gumice za kosu, torbice, kopče i sandale s ovim dodatkom izgledaju potpuno neodoljivo te vam garantiraju uspješnu modnu kombinaciju.

Dugačke rukavice

Kada se nađete u nedoumici oko kreiranja glamuroznog outfita, jedan dodatak odagnat će vam sve brige - dugačke rukavice!

Tzv. rukavice za operu sofisticiran su dodatak koji se nosi na haljine bez naramenica, a možete ih birati u usklađenoj boji ili nositi transparentne bijele ili crne modele od tila koje ćete lako kombinirati uz baš svaku haljinu.