MINIMALIZMU JE ODZVONILO

Ovi će modni trendovi vladati u 2018. godini

18.12.2017 u 14:19

Bionic
Reading

Baš kao i godine, modu je nemoguće zaustaviti. Ove smo godine ispratili brojne modne trendove, a s uzbuđenjem iščekujemo nove koji će vladati u 2018. Ako se pitate koji su to trendovi, Pinterest ima odgovor

S 200 milijuna mjesečnih korisnika Pinterest je idealno mjesto za pretraživanje modnih trendova koji neumorno cirkuliraju modnom scenom. Također, Pinterest je idealna platforma za modna predviđanja onoga što nas očekuje u budućnosti.

Ovaj je tjedan tako otkrio 100 modnih i beauty predviđanja koja nas očekuju u 2018. godini. Ako je vjerovati platformi, potražnja za beretkama iz godine u godinu je porasla za 269 posto, dok su statement naušnice skočile za nevjerojatnih 947 posto.

  • +41
Dior jesen/zima 2017. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovi modni dodaci neće biti jedini trendovi koje ćemo obožavati u 2018. godini. Prema Pinterestovim predviđanjima, u narednoj ćemo godini obožavati i hlače širokih nogavica, komade s istaknutom oznakom loga i traperice od stopostotnog pamuka.

  • +30
Logo torbe ponovno su 'in' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jeste li već nabavili spomenute trendove? Ako ne, trk u potragu za najnovijim hit komadima u koje se isplati investirati, a do tada provjerite 40 najboljih modnih savjeta svih vremena, koji će vam pomoći da izbjegnete najčešće modne greške.

  • +36
40 najboljih modnih savjeta svih vremena Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia