TKO BI IM ODOLIO

Pronašli smo cipele koje će osvježiti i najdosadniji stajling

10.12.2017 u 13:57

Bionic
Reading

Modna poslastica kojoj ne može odoljeti ni jedna žena definitivno su cipele, a mi smo odlučili povesti vas u avanturu zvanu: 'Ove cipele moram imati pa makar mi to bilo zadnje!' Pronašli smo najljepše i najluđe aktualne cipele koje će podignuti i najdosadniji stajling

Bio bi grijeh ne počastiti sve vas ljubiteljice mode još jednom turom štikli, balerinki, sandala, čizmi i tenisica koje se trenutno nude u popularnim high street i dizajnerskim trgovinama. Stoga smo se bacili u potragu za najljepšim, najuzbudljivijim i najmaštovitijim komadima koji će razveseliti tmurne zimske dane.

Ono što morate znati prije nego što se bacite na prelistavanje galerije, jest da su ove zime, za razliku od prethodnih sezona, popularni statement komadi. Dobrodošlo je sve što svjetluca, pršti bojama ili modeli neobičnog dizajna, kao i baršun, zanimljivi uzorci, lak, metalik, perje, vuna i krzno.

Feels like summer 🌴🌞🍎🍇🍐🍅🍒🍌🍊🥑🍋🍓 #charlotteolympia #ss17 #bananasismybusiness now in store ✨

A post shared by Charlotte Olympia Official (@charlotteolympia) on

Retro modeli cipela popularniji su nego ikad, pogotovo oni s nižom kitten ili block petom, čemu se zasigurno vesele i naša stopala, a kada je riječ o gležnjačama, ove su sezone pobjedu uvjerljivo odnijele takozvane čarape-čizme koje se mogu pronaći baš svugdje.

Pitate se zašto u ove zimske dane pričamo o sandalama i balerinkama? E pa zato što su sandale konačno priznate kao cjelogodišnje cipele koje jednako dobro (ako ne i bolje) funkcioniraju kao zimska obuća. Sandale na čarape nekad su bile nezamisliva kombinacija, no brojne luksuzne modne kuće i svjetske trendseterice razuvjerile su nas kako odlično mogu izgledati zajedno, a to je nedavno dokazala i Severina koja je zablistala u dokoljenkama i seksi sandalama.

  • +97
Cipele koje će podignuti i najdosadniji stajling Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Neobičan par cipela može potpuno transformirati stajling, čak i ako na sebi imate traperice i običnu bijelu majicu. 'Daj djevojci prave cipele, i ona će osvojiti svijet', slavna je rečenica Marilyn Monroe koja je itekako znala privući pažnju. Odvažite se ove zime i odaberite cipele u kojima ćete osvojiti svijet. Zavirite u našu galeriju i potražite za sebe cipele koje će podignuti i najjednostavniji, najdosadniji i već viđeni stajling.