SEKSI I ŽENSTVENO

Ove su haljine tajna želja svake žene

28.03.2014 u 11:21

  • +20

Perwoll Fashion.HR, druga večer

Izvor: Pixsell / Autor: PXL Standard Show

Bionic
Reading

Na drugoj večeri Perwoll Fashion.hr-a dizajneri su publiku oduševili romantičnim i ženstvenim kolekcijama, a prekrasne haljine podsjećale su na crveni tepih

Svoje kolekcije predstavili su Martina Felja, Krie design, Ivica Skoko i Mihano Momosa iz Beograda, a jedino je Aleksandar Žarevac imao kolekciju namijenjenu isključivo muškarcima. Sudeći prema večerašnjim revijama, nadolazeća sezona bit će prepuna ženstvenih haljina, cvjetnih uzoraka i čipke, najviše u pastelnim bojama.

Martina Felja oduševila je ženstvenom i profinjenom kolekcijom haljina koje su isticale seksipil. Odabrala je bijelo, pastelne boje i nezaobilaznu crnu u kombinaciji s prozirnim materijalima. Zajedno ih je spojila s raznim oblicima te naglasila ljepotu ženskog tijela. Romantiku je iznijela frizurama i cvijećem u kosi budući da su sve manekenke imale pletenice oko glave.

Aleksandar Žarevac predstavio je urbane ratnike, a cijelu je kolekciju publika nagradila velikim pljeskom. Klasične boje, od crne do zelene, protkane su vojničkim detaljima poput maskirnog uzorka i visokih čizama. Taj pomalo vojnički stil vjerojatno bi birali oni koji žele biti odjeveni urbano, ali ugodno i drugačije od većine muškaraca.

Novo ime Perwoll FASHION.HR-a, Kristina Burja (Krie design) odabrala je zanimljiv spoj romantičnih i rock'n'roll elemenata. Bijela boja dominirala je cijelom kolekcijom, a u njenim trapericama ili bijelim kožnim hlačama svaka će se žena osjećati kao diva, jednako kao i u prelijepim lepršavim haljinama.

Zona 45 predstavila je beogradskog dizajnera Mihana Momosu. Kolekcijom se protezao pomalo starinski štih utkan u odjeću detaljima poput kragni na haljinama ili manžeta koje je iznenađujuće dodao na haljinu od čipke u kroju sirene. I u njegovoj su se kolekciji provlačile pastelne boje te čipka i prelijepi oslikani materijali.

Ivica Skoko pripremio je romantičnu priču u kojoj glavnu riječ imaju cvjetni uzorci i sofisticirani modeli. Sjajni materijali u zlatnoj boji prepuni vezenih cvjetova svidjet će se svakoj romantičnoj ženi. Potpuni kontrast pak ponudio je tamnijim komadima i krojevima u kaputićima ili hlačama koje bi svatko rado imao u ormaru.