doza inspiracije

Ove ljetne suknje lako ćete nositi i ujesen, a evo kako ih kombinirati

03.09.2023 u 18:52

Bionic
Reading

Pojedini komadi namijenjeni ljetnoj sezoni, uz pravilno stiliziranje, uspijevaju odlično izgledati i u hladnim mjesecima, a navedeno se prvenstveno odnosi na lepršave primjerke haljina i suknji

Svima nam se dogodilo da između godišnjih doba poželimo reciklirati svoju sezonsku garderobu, a to se događa upravo onda kada su temperature kolebljive i ne znamo što odjenuti zbog neizvršene promjene ili prilično nesigurne klime. Dapače, rujan je postao mjesec koji, unatoč povratku na radna mjesta, još uvijek zadržava svu slatkoću posljednjih ljetnih večeri.

Slojevitost je zasigurno najstarija modna ideja na svijetu, a upravo ona stupa na scenu padom temperatura. Isto tako, tu je i želja da i dalje nosimo onu laganu haljinu ili lepršavu suknju koja nas je pratila tijekom ljetnih mjeseci.

  • +4
Kombinacija suknje i hlača na modnim pistama Izvor: Profimedia / Autor: RICK GOLD / CAPITAL PICTURES / PIXELFORMULA / SIPA PRESS / ZEPPELIN PHOTO / AVALON / PROFIMEDIA

Ista logika može se primijeniti na slamnatu torbu, a koja se više ne nalazi samo na plaži, već je postala it izbor čak i za odlazak na posao, dok su trendovske fisherman sandale dio lookova konstruiranih s trapericama visokog struka i košuljom.

Dovoljno je slijediti ova četiri savjeta za postizanje besprijekornih stajlinga s ljetnim suknjama u prvim danima jeseni, bez odricanja od osjećaja glamura. Osim toga, nošenje ljetnih komada u jesenskim mjesecima nije loše ni s ekološkog aspekta jer nas poziva da nosimo i kupujemo samo ono što nam je zaista potrebno s ciljem modernizacije sezonske odjeće.

Kako nositi ljetnu suknju u jesenskoj sezoni

1. Odaberite dugu ljetnu suknju da bi vam bilo ugodno i na prvoj hladnoći.

2. Odlučite se za odjevni predmet u neutralnoj boji jer će postati baza za više odjevnih kombinacija.

3. Poigrajte se duljinom rukava i raslojavanjem za bezbolni prijelaz iz ljeta u jesen.

4. Poigrajte se dodacima te odabirom cipela.