NAGLAŠAVAju stas

Ove laskave suknje apsolutni su hit, a pronašli smo i najljepše modele za svaku figuru

04.04.2021 u 12:48

Bionic
Reading

Ljubiteljice suknji neće ostati ravnodušne na ovaj najnoviji trend koji je zavladao Instagramom, ali i ponudom kako poznatih dizajnera, tako i high street trgovina

Usprkos dominaciji haljina, a koje su must have komad tijekom proljeća i ljeta, zaljubljenice u modu koje vole nositi suknje bit će oduševljene najnovijim modnim trendom koji ćemo itekako viđati u mjesecima pred nama.

Suknje poput onih na preklop, s drapiranim detaljima ili efektnim čvorovima, pokazale su se vrlo praktičnim rješenjima jer vrlo uspješno mogu zamaskirati one dijelove kojima nismo baš najzadovoljniji.

Stilske nasljednice ovakvih varijanti suknji su laskavi modeli koji skrivaju i pokoji kilogram viška.

Osim što ističu siluetu, ovakve suknje zbog načina vezivanja i rasporka vrlo su zavodljiv proljetno-ljetni komad u kojem ćete, niti ne sumnjamo u to, privlačiti poglede. Iako na prvi pogled izgledaju komplicirano za odijevanje, nemojte se brinuti jer imaju skriveni patent zatvarač, a njihov je dizajn inspiriran tradicionalnim sarongom s plaža Tahitija.

  • +4
Laskave haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Y Project

Neodoljive suknje ove su se sezone preselile na gradske ulice, a Hrvaticama omiljeni brend Zara u svojoj ponudi već ima bezbroj cool varijanti.

I drugi su se popularni brendovi uključili u utrku, pa će fashionistice biti na slatkim mukama jer chic suknje nikad nisu izgledale privlačnije, a u trenu će nas, barem u mislima, odvesti na osunčane plaže.

Riječ je o vrlo efektnom komadu koji pristaje svakoj figuri, a odlično se slaže s npr. zavodljivim topovima, bijelom košuljom ili oversized t-shirtom, ovisno o ukusu. Također ovisno o prigodi, savršeno se sljubljuju s tenisicama, espadrilama, trendi natikačama ili s popularnim sandalama na petu.